Закарпатська газета "Спорт Тайм" - в інтернеті

25
0

Із появою електронного варіанту газети «Спорт тайм» аудиторія читачів значно збільшилася та розширилася. Про досягнення закарпатського спорту, наших спортсменів, кращих організаторів спорту знайомляться читачі з багатьох міст України та більшості країн Європи.

Сьогодні газету читають у Сумах, Чернігові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Донецьку, Луганську, Запорожжі, Івано-Франківську, Миколаєві, Сімферополі, Харкові, Кіровограді, Тернополі. Особливо слід відмітити активність читачів Дніпропетровська, Києва, Одеси, Львова, які десятками щоденно заглядають на сайт газети.

Що стосується зарубіжжя, то тут активними є читачі з Норвегії, Англії, Угорщини, Португалії, Росії, Чехії, Німеччини. Майже щодня сайт газети відвідують любителі спорту з Іспанії, Австрії, Словаччини, Молдови, Польщі, Канади, США. За період відкриття сайту газети (а це трохи більше місяця), із матеріалами, надрукованими на шпальтах газети, ознайомилися біля 4 тисяч читачів. Можливо, це ще не так багато, але, як бачимо, «Спорт тайм» не зупиняється на досягнутому, а шукає різні шляхи до своїх читачів. Ми раді, що про досягнення в спорті мають змогу прочитати наші земляки, які волею чи неволею перебувають за кордоном. Спортивні новини з їх рідної домівки, знайомі прізвища, цікаві події дають можливість бути трохи ближче до рідного краю.

Ми будемо уважно слідкувати за відгуками наших читачів із-за кордону, активніше висвітлюватимемо чемпіонати міст і районів, роботу федерацій з різних видів спорту, будемо згадувати про тих, хто писав історію закарпатського спорту та пише її сьогодні.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також