Закарпатська "Говерла" вийде проти "сталевих" гравців

2
0

Вже завтра гравці ужгородської «Говерли-Закарпаття» візьмуть курс на Алчевськ, де у рамках 27-го туру зіграють поєдинок проти місцевої «Сталі».

 

До цього двобою ужгородці готувалися на чопському стадіоні «Локомотив». Саме з Чопа у середу після пообіднього тренування хлопці відправляться потягом до Києва, а вже звідти клубним автобусом їхатимуть до місця призначення. 
 
Як зазначив головний наставник команди Олександр Севідов, з травмованих футболістів, (а їх у клубному лазареті вдосталь -  Трішовіч, Райчевич, Нудний, Свідерський, Джакобія, Малін, Бойко) до матчу, можливо, відновиться лише чорногорський хавбек Мірко Райчевич. 
 
Нагадаємо уболівальникам, що матч «Сталь» - «Говерла-Закарпаття» пройде 20 квітня, у п’ятницю. Початок матчу о 17.00. Цей поєдинок у прямому ефірі транслюватиметься на телеканалі «Футбол». 
 
Окрім даного двобою, «Футбол» у цьому сезоні покаже ще один матч за участю нашої команди – поєдинок 30-го туру «Говерла-Закарпаття» - «Металург» (Запоріжжя), який пройде 8 травня, у вівторок.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також