Закарпатська інста-бабця сіла за штурвал літака (ВІДЕО)

38
10

Пригоди закарпатської бабці, яка ганяла на кабріолеті "Mustang", не закінчились, тепер вона сіла за штурвал літака.

Як розповів ексклюзивно для Mukachevo.net онук бабці Ріни Іван Куцина, така ідея прийшла одразу після того, як у мережі немов блискавка "взлетіло" відео про кабріолет, та фуру. Тоді блогери вирішили влаштувати щось більш екстремальне.

"Ми знімали це відео у Коломиї. Це була компанія, яка надає такі послуги. Домовились про зустріч та й зняли. До речі, це був той самий літак на якому облетів Карпати Дмитро Комаров. Так, звісно з нами був інструктор. Він здійснив зліт та посадку, а вже у повітрі дав покермувати бабусі", - розповів Іван.

Іван каже, бабуся зовсім не нервувала, і впоралась на всі 100%.

"Я знав, що все буде добре, мені та бабці дуже сподобалось. До речі тепер бабуся хоче стрибнути з парашутом, але це ще під питанням", - додає блогер.

А зараз пропонуємо подивитись, як бабуся підкорювала літак:

Нагадаємо, раніше Mukachevo.net робило ексклюзивне інтерв'ю з самою бабкою та її онуком, які проживають у селі Руське Поле на Тячівщині.




Коментарі

М
Мункач

Пацани ідея. Бабулю най скочить банджі-джамп, або з парашутом))

A
Al

Слідуючий крок, бабусю шукайте в "Pornhub" Там вона сяде ще й на Х.....

NR
N R G

завтра бабка сяде на шпагат, а після завтра з ілоном маском на марс.

О
Олександр

У армію їх одправте - най там шось придумавуть...

І
Іван

Перед тим як говорити хто куда має йти потрібно добре задуматися бо ніхто не знає ні місця ні часу коли дух покине тіло.

М
Майдаун

Дітваки рішили на бабі заробити! Хлопці перший раз ще когось веселило.Мене ні, бо я на ваші дешеві ролики даже не реагуву! Но або далі,то вже повна тупість.Дайте бабі спокій,а не тігаєте бабку на свої дурості!

Й
Йой

Повна маячня. Наступним що буде? БДСМ відео?

С
Статист

А як ще може заробити гроші ця "недороблена" молодь ? Інтернет і все . А при відключенні світла (електрики) на декільк а днів - ця "креативна молодь" буде в "конвульсіях" . Не вірите - заберіть в них гаджет , на декілька годин - день . Замислитеся від побаченого

Р
рем

Чекаю наступне вiдео з цiею бабою в горячому порно, уж больно круто необразована бабуля !

G
Gobi

Лиши вже ту бабку най іде до создателя!!

Читайте також