Закарпатська кіномайстерня випустила перший фільм (ВІДЕО)

9
1

Вчора, 17 квітня в Ужгороді під час відкриття ужгородського філіалу всеукраїнської кіномайстерні CinemaHall відбулась прем’єра короткометражного фільму від команди проекту.

Мукачево.net першим дає можливість тим, хто не зміг відвідати захід, побачити фільм і долучитися до його обговорення. Перші три враження ми вже почули/

Ілля Свідлер, автор і творець всеукраїнського CinemaHall: «Фільм сподобався. Ідея хороша. Дуже подобається ніжний чоловічий закадровий голос і те,  як в кінці-кінців промальовується інтерактив і головні герої опинились в залі. Молодці. Оперативно, гарно, креативно».

Дмитро Костроменко, відомий сценарист, викладач Одеського театрально-художнього училища:  «Коли я подивився цю роботу, я раптом подумав: «Ой, а де ж ті самі помилки, про котрі я зараз збирався так палко розповідати». Знаю точно, ці роботи повезу з собою в Одесу і показуватиму своїм студентам, щоб вони бачили, як працюють аматори в Ужгороді. Якщо тут кінематограф розвиватиметься такими темпами, то скоро ужгородці Одесу  запхнуть за пояс».

Інна  Варфоломеєва, Fintstudio: «Однозначно, вийшло добре. Є сюжет, є задумка і мені дуже подобається, що цього команді CinemHall»  вдалося притриматись. Мені сподобався голос за кадром і гумор. Звісно, завжди хочеться більш природної гри. Я розумію, що у подібних відео знімаються звичайні люди, яким, сказати грати – то вони переграють. Сказати не грати –вестимуть себе скуто. Але в цілому фільм мені дуже сподобався».

Коментарі

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Обожаю такие короткометражки) ...Увидел знакомое лицо)) Поздравляю) ;)

Читайте також