Закарпатська міліція обіцяє зайнятися Нагірним та контрабандним тунелем

6
4

Про це повідомив 24 березня в.о. начальника управління МВС у закарпатській області Сергій Шаранич.

Зокрема журналісти порушили питання перегляду закритих кримінальних справ.

Так по тунелю до Словаччини один із присутніх зазначив, що контрабанда  електроенергії у цій справі не розглядалася. Тим не менше тунелем проходили високовольтні кабелі, а вагонетка ходила на акумуляторі. Отож, пан Шаранич пообіцяв зайнятися цієї справою.

Щодо справи Нагірного, то матеріали по ній Сергій  Шаранич підняв ще учора. За його словами, по цій справі було проведено аж три службові розслідування. Зокрема у нового в.о. виникли питання по одному з розслідувань, отож було ініційоване додаткове розслідування. Матеріали після проведення додаткових дій передадуть до прокуратури.

Коментарі

БС
Берча Саша

Я точно знаю що у 1999 року Гичка М. *Жаба* робив у Хустському УБОЗі, будучи у слідчій групі по вимаганню коштів злочинцями отримав у злодіїв 10 тис.дол.США, за що в подальшому украв у слідчого паспорт та передав його бандиту, після чого відносно нього була порушена кримінальна справа, але так як він обіцяв дати покази на тодішнього начальника Варцабу В. що саме ці кошти передав йому, кримінальну справу за сприянням останього було закрито. Тікаючи від слідчого на автомобілі Жаба в м.Хуст чуть не позбивав чесний наруд, та перебував у розшуці.

В
Вассава

То правда що Василь Кепич на прізвисько "Шашлик" разом із Мішою Гичкою на прізвисько "Жаба" обісрались на мітингу перед УМВС, бо прийшли знімати Шаранича С.О. разом з декількома особами циганської національності яким дали по 100 гривень. Як мені відомо особовий склад та громадськійсть за Шаранича С.О. Він є чесна і морально стійка людина.

О
Опір

На вили таких міліянтів пізвище та на прізвисько які;Русин "Антибіотик", Мірко Голіш "Копил", Варцаба "Памперс", Россоха "Россоссі", Бобич "Аватар", Немеш Іван "НІС, Гад", Рябінчак "Ряба", Стефанишин "Стеф", Гичка "Жаба", Кепич "Шашлик", Роботинський "Робот", Кулітка "Птиця", Пеняк "Касир". Даних осіб я закликаю ілюструвати через сам колектив УМВС та за допомогю громадськості.

Б
Берегсас

Чмошники. Мы с тобой, уважаемый читатель, чмошники. Потому что подобные заявления из разряда откровенной наглости и ненависти к своему народу. Они, все они без исключения: менты, прокуроры, судьи, губернаторы и так далее считают нас швалью и дрянью, коль позволяют делать такие "повідомлення". ДЕЛО ТУННЕЛЯ ДОЛЖНО БЫТЬ РАССЛЕДОВАНО ОТ А ДО Я. А вместо этого нам говорят про аккумуляторы.... П-ц... Нихера не будет в этой бедной Украине того, о чём мечтали люди на майданах. Сволота не даст гражданам Украины воспользоваться этим шансом. Все чиновники, от районного уровня, от мента - прокурора - судьи до РДА, должны принимать присягу на майдане возле горящих покрышек. Чтобы им эта гарь каждую секунду напоминала, что это уже - ДРУГАЯ СТРАНА И ДРУГОЙ НАРОД!!!! А наши "люстрационные комитеты" устраивают клоунаду, они решают, кто их в этот раз обворовывать и унижать будет: чи петро чи федор. СИСТЕМУ МЕНЯТЬ НУЖНО, А НЕ ИМЕНА БЫВШИХ ВОРЮГ ПЕРЕБИРАТЬ, И ДАВАТЬ ИМ НОВЫЕ ИНДУЛЬГЕНЦИИ!

Читайте також