Закарпатська міліція спіймала "Фіат" з 50 ялинками

10
1

У рамках проведення профілактичного заходу під умовною назвою «Ялинка» 27 грудня у селищі Кольчино, працівниками ДАІ Мукачівського РВ для перевірки було зупинено автомобіль «Mercedes-Benz 412» під керуванням 22-річного мешканця села Лази, Воловецького району, який перевозив ялинки в кількості 50 штук без відповідних документів.

Того ж дня працівниками ДАІ Ужгородського РВ, на одній із вулиць обласного центру, було зупинено автомобіль «Фіат Дукато» в якому знаходилось 50 ялинок також без відповідних на те документів. 

 

28 грудня інспекторами Державної патрульної служби на стаціонарному посту Нижні Ворота для перевірки було зупинено автомобіль «Mercedes-Benz» під керуванням 22-річного мешканця Львівської області, який перевозив 25 ялинок. Пред’явленні ним документи викликали сумніви у їх достовірності та водій був затриманий.

Шановні громадяни, під час підготовки та святкування новорічних та різдвяних свят, не допускайте несанкціонованої вирубки та реалізації хвойних дерев. Памятайте, що з кожним роком цих новорічних красунь стає все менше.

Коментарі

ОП
Олег Полажинец

Как самый известный мукачевский автожурналист и парень на все руки в закарпатевротранс, ответственно заявляю: расстреливать за это надо! Своим фанатом публикую мое фото, а в ряженом костюме - мой друг: http://s4.images.drive2.ru/user.blog.photos/x6/0400/000/000/20b/214/88ce65f154d1c6d1-main.jpg

Читайте також