Закарпатська міліція відкрила проти мітингувальників кримінальні справи

10
2

Саме таку інформацію оприлюднив очільник ГЛК Віталій Лазаренко.

За його словами, у комітету є інформація про те, що міліція почала шити кримінальні справи активістам, зокрема Василю Маняку. Разом з тим у ГЛК є папка на 50 аркушів, де зібрана інформація про всю злочинну діяльність Сергія Шаранича.

Вивченням цих документів вже займаються правоохоронні органи. Найближчим часом їх оприлюднять в мережі інтернет.

Коментарі

ДГ
Для ГЛК

Див.стаття http://www.mukachevo.net/ua/News/view/22321-Поборнику-1-підлеглі-подарували-будинок за 22 вересня 2009 ..нещодавно придбав головний закарпатський міліціонер Павло Кононенко. Розташована вона, як і годиться, не де-небудь, а на вулиці «олігархів» у Сторожниці - елітно-котеджній «заміській зоні» Ужгорода. Обійшлося «обійстя» у 380 тисяч «улюблених одиниць». Ось, скільки, виявляється, можна за неповний рік заробити на забезпеченні у нашому краї спокою і «подоланні злочинності». А обирати «хатинку» і всі переговори вів начальник Ужгородського райвідділу міліції Іван Руснак. Він навіть доклав до справи чимало своїх особистих грошей - це його інвестиції у посаду начальника УБОЗ області, яку незабаром сподівається посісти. Допомагали ресурсами ще двоє «бравих» правоохоронців - начальник УБОЗу Сергій Шаранич та начальник Берегівського райвідділу міліції Владислав Бобич, які теж претендують в якості подяки посісти вищі посади...

А
Активіст

То котрий Василь Маняк активіст? Тот наркоман шо наркоту продавав у Ейлі? Тот чорт нагуляний перепуганий? Опустити козла!

Читайте також