Закарпатська міліція запрошує не байдужих

5
0

до Громадської ради з прав людини

Управління Міністерства внутрішніх справ України у Закарпатській області закликало громадян приєднуватися до громадського контролю за дотриманням прав людини та роботою органів внутрішніх справ. Про це сьогодні, 22 травня, ЗІКу повідомили у відділі зв’язків із громадськістю УМВС України у Закарпатській області.



Особливо правоохоронці запрошують до співпраці науковців краю, представників правозахисних організації, журналістів, активістів громадських рухів. Із добровольців формуватимуть Громадську раду з питань забезпечення прав людини при УМВС.



Свої резюме та пропозиції про участь у роботі Ради слід надсилати за адресою: м. Ужгород, вул. Ракоці, 13, УМВС України в Закарпатській області. Контактний тел.:695-594. Просять обов’язково вказати контактний телефон.



У понеділок, 2 червня, з 15.00 до 17.00 у громадській приймальні УМВС за вищевказаною адресою відбудеться зустріч керівництва обласної міліції та помічника міністра внутрішніх справ України з питань дотримання прав людини з бажаючими взяти участь в роботі Громадської ради з прав людини.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також