Закарпатська музика: гурт Vandor презентував пісню-фіглю

31
6

Іштван Халус разом з командою вкотре заспівали на колоритному діалекті про, так би мовити, будні закарпатського чоловіка.

Приспів розкриває усі карти: «Лем би ходив, нич не робив, лем би пив, лем би пив». Слухаємо і підспівуємо.

Vandor – це молодий закарпатський гурт, який заснували у квітні 2017-го року вже знані не тільки на Закарпатті артисти. Хлопці грають етно-рок та співають на закарпатському діалекті.

Коментарі

1
1073

Критика потрібна, але вона має бути конструктивною. В різних людей одне і те ж явище викликає різні емоції, і якщо емоції негативні, то людина починає критикувати. Але це тільки ваша суб'єктивна думка, і не варто її нав'язувати іншим. Можливо, в інших людей це явище викликає абсолютно протилежні емоції. Треба бути толерантним. "Доброе слово лечит, а злое калечит" Якщо хочеться висловити своє невдоволення, то можна дуже тактовно, делікатно, тонко натякнути на якийсь недолік, який, на вашу думку, присутній, навіть з жартом, але не для того, щоб образити і принизити людей, не "обрізати крила". Адже "Vandor" - ще молодий колектив, і щоб знайти себе, свій стиль потрібен час. І тут підтримка людей, добре слово, похвала (можливо навіть і авансом) здатні творити чудеса, надихнути людей. Музиканти самі проаналізують, де в них якийсь "перебор", де якийсь недолік. А стосовно даної пісні, то це ж пародія на жінок, які постійно "гризуть" чоловіків за їх неробство й любов до випивки.

I
Imre

Как же все переиграно, бездушно. Сомневаюсь что они искренне это делали. Не верю. Молодцы ребята за то что пробуют творить что-то в этом стиле, но в 308 и чаламады это намного лучше получается. В следующей работе не разочаруйте, успехов вам. Пускай не будет у вас обиды за комментарий, я простой слушатель.

1
1073

Відповідь для Stan. Ні, звичайно ж, хлопці не серйозно. Якщо ви звернули увагу, то це пісня-фігля. Щодо грамотності, то слово "беззмістовний" пишеться з двома "з". А що ж до нісенітниці - не завжди ж співати сумні пісні про кохання. У всіх народів, крім патріотичних та ліричних, є веселі жартівливі пісні. Козаки теж співали не тільки про війну. А тут, крім жартівливих слів і веселої музики, виконавці проявили себе ще й як чудові актори. Мож деколи й пофіглювати. Вибачте за закарпатський діалект.

К-
Карпато - словин

Я б щи упувів , грубо и необтесано ...

S
Stan

Передивившись їхню творчість, хочеться задати питання: Хлопці ви серйозно??! Шкода що хороший голос псують такою безмістовною, та неграмотною нісенітницею, вибачте але музикою це не назвати тепер.

1
111

Фоосо

Читайте також