Закарпатська митниця стверджує, що всі вилучені нещодавно гаджети досі на складі (ФОТО)

19
3

Закарпатська митниця Держмитслужби офіційно повідомила, що всі гаджети вартістю 93,5 млн грн зберігаються митницею у повному обсязі.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що водій вантажівки «DAF» заїхав на пункт пропуску "Ужгород, та подав документи, згідно з якими він перевозив запчастини до автомобілів.

Згодом виявилось, що посеред запчастин були і мобільні телефони, ноутбуки та аксесуари, а також оргтехніка торгових марок «SAMSUNG», «APPLE» та інших. Вартість всіх гаджетів оцінили у близько 100 млн грн.

Днями у мережі почали поширювати інформацію, що нібито гаджетів на складі митниці лишилось вже на 93,5 млн грн. Але, сьогодні у прес-службі митниці пояснили, що на той час це була приблизна сума, і підрахунки проводились дуже довго.

"Після перерахунку був складений протокол про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України та залучено експерта для проведення оцінки вилученого товару. Станом на сьогодні загальна кількість гаджетів складає 5 206 шт, вартістю - 93 594 343 грн. Крім того, визначено кількість запчастин до автомобілів – 17 050 шт., вартість яких встановлюється експертом", -йдеться у повідомленні митниці.

Також у митниці заявили, що будь-яких спроб проникнення у місце зберігання вилученого товару не було зафіксовано.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
кеке

Склад временно расположен дома у начальника таможни

S
strijko

І шо Офіс Президента не встиг оприходувати на подарунки до нового навчального року ?

Ч
Чистильщик

Так як було із сигаретами на 70 мільйонів на Одеській митниці ? Вроді вони там , а знайшли на Мукачівській автобазі . До речі , де вони тепер ? Чого мовчать ? Поїхали все-таки в Європу ?

Читайте також