Закарпатська митниця виявила вже 10 "липових" медичних довідок від "транзитників"

13
8

Працівники Закарпатської митниці ДФС протягом двох останніх місяців зими виявили 10 фактів надання громадянами, власниками транзитних автомобілів, до митниці медичних довідок, які фактично медичними закладами не видавались.

"Зауважимо, що підтвердження факту аварії або дії обставин непереборної сили здійснюється власником товару або уповноваженою ним особою, перевізником чи особою, відповідальною за дотримання митного режиму, шляхом подання до митного органу, в зоні діяльності якого перебувають ці товари, документів про поломку транспортного засобу або про хворобу". - напилала прес-служба ДФС.

За порушення встановленого порядку переміщення товарів транзитом перевізник притягується до адміністративної відповідальності, передбаченої МК України.

Як повідомляється, з метою перевірки фактів, що посвідчуються документами, поданими громадянами, про поломку транспортного засобу або про хворобу, Закарпатська митниця ДФС направляє запити до інших державних органів, установ та організацій (п. 8 ч.1 ст. 336 МК України).

Як зазначалось раніше, транспортні засоби особистого користування постійно зареєстровані у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, що підтверджується відповідним документом, ввозяться громадянами резидентами на митну територію України відповідно до вимог ст. 381 МК України, пише відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Коментарі

Р
руснак

туй не йдеся про інтереси держави, злодійське керівництво ставить особисті шкурні інтереси вище наших

Л
лоци

Той хто покупае авто на номерах ,знае які будуть проблеми.Пересічка на рік- абсурд.Треба зробити адекватну растоможку.Держава від того тількі виграе.

Р
русин

Це ганьба державі,яка таким чином принижуе своіх громадян,змушуючи щоп"ять днів робити т.з. "пересічки",які лише ускладнюють ,часом до неможливості,роботу як митниці,так і прикордонслужби.Це визнав під час візиту в Ужгород 5січня минулого року і сам Клімкін,і,обіцяв виправити цю ганебну ситуацію.Але порох видно наклав вето,так як заводи ,що клепають лайноси,будуть нікому не нужні. Усій ситуаціі нам,ща ввиду мізерних зерплат(бо верхівка розкрадае) і вимушені купувати загранавтосеконд-хенд,лишаеться не блокувати, а нейтралізувати исю злодійську юдо-банду!Банду геть!

Ю
юрко

ЗАПРІТИТИ ДОВІДКИ.ВВЕСТИ ПЕРЕСЕЧКУ КОЖНИЙ ДЕНЬ.АБО ГРОМАДЯНСТВО ВЛАСНИКА.КРАЙНЯ МІРА АВТО НЕСТАРШЕ ПЯТИ РОКІВ.

Ф
фийом

ганьбилибися довидки провиряти.липше за корупцию на таможнях визмится бо деруть ще бильше чим раньше брали.

Ю
юрий

Підтримаймо Електронну петицію Президенту України щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією https://petition.president.gov.ua/petition/22316

Ю
юрий

Підтримаймо Електронну петицію Президенту України щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацієюhttps://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fpetition.president.gov.ua%2Fpetition%2F22316&post=317975286_102

В
Вася

Вы твари таможники!!!!! Люди ездят!!! А вы что люди!!!! Таможники и погранцы твари а не люди!!!!! И все закарпатские!!!!

Читайте також