Закарпатська область на останньому місці за зростанням пенсій

16
8

Про це повідомляє аналітичний портал "Ацент".

Згідно із проведеним аналізом економічних даних встановлено, що Закарпатська область остання за показником підвищення пенсій в Україні. Так, за поточний рік у області пенсії збільшилися на 11,9 % в середньому. Це найгірший результат із всіх. У списках лідерів Харківська – 14,7%, Київська – 14,6% та Дніпропетровська – 14,5%.

Також після проведення аналізу встановили середній розмір пенсії в Україні – 3020 гривень. На початку року ця сума становила – 2646 гривень.

Коментарі

Д
ДідоК

Щоб ви в пеклі горіли та влада і діти ваші в ковди ходили з цими пенсіями і підвищеннями - за 40 років праці підвищили на 3.70 грн - крім слова БАНДА я вас не можу інакше назвати.

Ж
Женя

То прр нас дбає Балога, Пітьовка і Чубірка вони вбіцяють лише перед виборами

Г
гуканам

перестаньте засмічувати своїми тупими висловлюваннями нформаційні стрічки.Не маєте розумі обговорювати дану тему ,то не влізайте в дискусії.А зустріньтеся десь на полонині і вискажіть один одному прямо в очі свої думки.Зрозуміли.На рахунок пенсій-не справедливо,що мінімальну пенсію підвищують,а пенсіонерам ,які мають стаж 45 більше років ні.Останнія думаю більше сплатили податків,чи та ку.вота,яка лише плодила нікчем.КРАПКА!

МН
Мойша на троні .

До дідо .Ти настільки тупий ,що пояснювати тобі щось це даремна трата часу.

МН
Мойша на троні .

До дебіла Джекі . Я кінчаю на писок тій курві ,що тебе ідіота висрала у вокзальній сральні.

Д
Дідо

Плати Мойші, плати! Пенсіонери створили для типирішніх нуворишів всю виробничу базу. Що ви за 30 років в області зробили? Ви ще половину не повернули з того, що в минулому з старшого покоління в різні фонди кошти знімали і в пенсійний фОНД В ПЕРШУ ЧЕРГУ. В Ізраїлі менше не платять.

Д
Джекі

До мойши, іди собі здрочи на свого садового, утриманню задрочений

МН
Мойша на троні .

Яке вам підвищення пенсій ? Продовжуйте рубати хащі і носити контрабас ,то зовсім не получите пенсій.Чи ви хочете ,щоб ваших пенсіонерів утримували платники податків з інших областей?

Читайте також