Закарпатська область очолила антирейтинг серед вибору українців для життя

13
59

Про це повідомили у Державній службі статистики.

У пріоритеті українців – столиця, а також Київська область. Якщо до регіону з січня по листопад минулого року переїхало 53 074 особи, то до Києва — 44 773 особи, - сказано в повідомленні.

Третій напрямок у списку найпопулярніших – Харківська область. Туди за рік перебралися 39441 людина. Четвертою ж у списку стала Одеська область – населення туристичного регіону поповнилося на 27 891 особу.

Замикає ж п'ятірку лідерів Дніпропетровська область, яка трохи поступилася Одеській області — туди переїхали 27 722 українці.

Своєю чергою найменше для життя громадяни нашої країни обирали Луганську, Закарпатську, Чернівецьку, Херсонську та Кіровоградську області.

Антирейтинг же за кількістю українців, які їдуть, очолили Донецька область — 4969 осіб, Луганська область — 3104 особи, Кіровоградська область — 2687 осіб, а також Сумська область — 2185 осіб.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДБ
до БТ

тобі ідіоте у берегово треба йти бо ти чоловіче шизофренік

Б
БТ

Вже новий союз буде!УПА Україна-Польща-Англія, путіну повна срака тепер буде, хрен йому а не Україну,на Китай нехай попре, що очко жим-жим! УПА , то як раніше було Украінська Повстанська Армія, що пиз..и і німців і москалів.СЛАВА УКРЇНІ !

М
Мукачівський

Но поки што лем моя гузиця туй бомбить!

М
Мукачівський

Нич, почне Путін бомбити Київ, вийде на перше!

ІВ
Іван Васильович

йой перебачте сам з собов зачав ся вадити))..не йдіть по мойому путьови, ни пийте водку ги я з цімборами,бо уростете такими ж гуканами дибілоідами))..

Б
Бт

Ой хлопці, як ви тут файно один другого обсираєте, москалі з мадярами лиш ся радують. Треба разом нам усім бути, тоді ми сила, а сваритися не треба!

ІВ
Іван Васильович

За порубані хащі,контрабас,пянство похлопкайте ми по моїй капчоній мордяці,бо то лем ми з цімборами в усьому тому винуваті)).. Таких гуканодибілів ги я,ромаріо,шоній нижня марга ці ыстык треба не лем гнати удсіль,а запущати катапультов оби литіли за поребрик ги шайблики в Усть-Чорній))..

ІВ
Іван Васильович

нижньому О озвався балогабот))..Імені йсе чудо немає фантазіі си придумати)).. Пак што не стираш мою правду))?? Ще тя няньо Балога чи малий Андрійко ( по чоловічій новій фамілії - Разумков) - не убив тя по задници))???

Д1
до 14:39

Голесо Цураве, ти не туй перди, а йди ліс насади який ти з цімборами вирубав під корінь!

Т
Телеп

То москалі виноваті, які ще в 1945р , прийшли, вся та нквдешна шваль позабирала всі єврейські квартири і будинки в Мукачеві та Ужгороді, а зараз вже іхні діти і внуки будуть тут нас вчити як жити. Не любиться наш край, чумайдан і нах.. н за Урал, до китайців братів своїх!

М
Міша

В новинах стабільно показують як закарпатських циган ловлять по Києвах і Львовах. Про Закарпаття знають що тут циганляндія, а не здравниця

О
окшуой

а їб#чу русинську сепарню , яка поділяє населення на заперевальних і доперевальних , треба не лем гнати відсі , а і п#здити .

Б
Бунді

классика по українськи ся пише з єднов "с", а можешЬ - без мняккого знака. Кіть поучаєш, то хоть грамотно. Гиринду видиш у себе? Ци лем скалочку у других? То то.

ДН
до нижнього

Гуканів місних треба гнати звідси в три шиї, оби ганьбу не робили. Перетворили благодатний край-здравницю в дотаційне гетто, де процвітають рубки лісів, контрабас, наркота і алкоголізм.

Й
йоушко

Хіба хтось ,когось запрошував на ПМЖ в Закарпаття?К ому ся там не любить куфер у зуби і кібіні кубині за перевал!

Д0
До 00:02

У Закарпаттi 100 чоловiк на 1 км.кв, одна з набiльших плотн.населення в странi. Мукачево i Ужгород? Нууу не согласен. В Украiнi почти не найдеш такi города, 85 - 100 тис населення з таким рiвнем життя, розвагами, оби ся боло чим заняти, куда пiти. Ужгород i Мукачево топчик.

ІВ
Іван Васильович( здорового человека) до нижнього

Бачиш, можешь коли хочешь. Классика це не літературні вподобання, це фундамент для вихованої та освіченої людини.

ІЛ
Іванку Ласловичу

Не тобі вказувати, якою мовою на Закарпатті (Україна!) послуговуватися! Якою мовою хочу, такою спілкуюся! А материнську мову забувати не гоже! Росіянці ж свою забули? Забули. Начепили на прізвища ев, ов і вже руські. Як писав Ш. "і чужому навчайтесь, і СВОГО не цурайтесь". І ще одне, не знаючи людину, її літературні вподобання, досвід - не пиши. Будеш виглялати ошколованим. Бо на перший погляд за культурним, грамотним дописом - груба, невихована людина, яка хоче показати свою зверхність. Але ж опотного не проведеш?

П
Пенсіонер

Основна маса переселенців-це верховинці і гуцули,які спустившись з гір у низовину вже тяжко їм ся підняти вгору,бо видять де краще життя, а май лізуть керувати у поліцію.

Ч
Чомусик

Може для них Закарпаття то клоака бо тут мало населення Ужгород і Мукачево як великі села

ІВ
Іван Васильович (здорового человека)

Надо красиво разговаривать, а не мычать, чучело. Или разговаривать на русском, або розмовляти українською мовою. Якщо не забув ти живеш на території України. Але щоб розмовляти українською літературною мовою, мовою Івана Франка, мовою Тараса Шевченка, треба читати. Щоб висловлювати думку, також треба докладати зусиль для розвітку. Впевнений шо останнє що ти прочитав були анекдоти із привокзальної газети. Пак йо?

ІЛ
Іванку Ласловичу Пічо пише

І де я писав, ош русскій язик=обосраний куфаєчник? Нашто перебріхувати....на брехні ся діалог не робить.....А от рагульйо=нанаєхавшіє, так, про се я писав. Кароче....

ІВ
Іван Васильович (курильщика)

Муууу мєєєєєє бєєєєє москаліііі, уууууу я обосрався, гувно в штані пудкинув путін, бєєєє. Богаму того

ІВ
Іван Васильович (здорового человека)

Каждый судит по себе. Я считаю украинцев очень классными ребятами. Українська мова це найліпша мова у світі, українська культура, музика, взагалі нема що сказати. Объективно украинская музыка популярная намного лучше чем российская. Но это про украинцев, а рогульё конечно должно быть в стайлах, рано или поздно вы туда вернётесь, мачка би вас копнула, і фрас би вас побив. Если у какого то говноеда при русском языке ассоциации с пьяным обосраным ватником, то это исключительно его проекции, исходящие из его жизни и опыта. Вот вы конченные. И да ... Слава Україні!!! Героям слава!!!

МЗ
Мішко з лекваря

А кіть кось ся не догадав - я туй ся пишу Іван Васильович,щи маву кличку Голесо,ун же Іван на Тислі 1000))..Докус упоротий нарк і алкадрищ,який щий за Зилю здуру голосував і до сих пур рву за него гузицю ги дибіл))..

МЗ
Мішко з лекваря

Коли сись кусок гавна отвалится вообще?)))) 13:57Інтегратор,та ви ваще як вишиванками зайшли,ми нарас вас інтегріровали))Ще козу водіть по Європі,учіть іх бенкетувати.Про наркоманію шось пишеш та зайди у ту же Одессу,там спідоносців на квадратній метр більше чем блох на псови,кажда подворотня у шпріцах пользованих.Ви як залізли у совецьку науку ненужну никому(шо відра випускала цинкові)Ви і ту поламали,под корінь...маєш потьку 3200 дотаційних заводів і фабрик.То шо ти описуєш,то результат,массового обдиралова народа і страни.як последствіе "маємо,те шо маємо"Мацкалі Вас нагибають уже 8 років,чого ви так хочете нагнути закарпаття?!шо Вам поганого оно робить?!перші в АТО наші мадяри погибали,які незнали по украінськи говорити,а ви по кустах шарахалися,патріоти.Когось учите жити,голопупі кріпаки.Контрабанда кажеш,а ти знає шо от контрабанди сюда валюта заізжає,яка обмінюєся на твій пустий папірь гривак,шо го держить на плаву.То як з єврономерами,іх нестало,но і тобі легше нестало))

1234 ТОКАЙ АСУ

Правильно най не йдуть щи треба всю нечисть з ужгорода поуганяти шо завазели сюди з усього союза після 45.

Ч
Чомучкови

лем букваря туй найти проблематічно, што мош увидіти по моїй писанині.

Ч
Чомучкови

видко, ош твої щнакомі, оо є алкашня і ромчики. Бо кому треба, то і дохтора має, і машину одремонтує, і конічноє зубчастоє колесо уточить, і станок спроектує і запрограмірує....А кіть тусоватися з приматом, то і будеш відіти як примат. А всьопропалів нигда не уважали. Бо то є тормоза жизни.

С
Сракотан

Підірвався

Z
Zoltan

Самая лучшая новость за январь!

ДП
До понятно

Другое дiло iнтеллектуали в фуфайках з дамбаса i днiпропетровська. Там йедна елiта i професора живуть, всiм iзвестно...

ДЧ
До чому

Копiпаст, сригни отсюдова))

П
понятно

хто добровільно з гуканотою захоче жити

Ч
чому

7. Результатом низького рівня освіти є відсталість в НТП. Нажаль про наших науковців майже нічого не чутно. На одній руці можна порахувати. 8. Медицина. Як і №5 - нічого додати, самі все знаєте. Є тільки цигани-медики, які вводять в гіпноз і витягують гроші у "бідних бо дурних". 9. Відсутність перспектив. Це стосується практично будь-якої сфери діяльності (крім контрабанди, наркотиків, "доказової медицини"). 10. Відсутність будь-яких спеціалістів. Чи то авто поремотувати нормально і за адекватну ціну, чи якусь електоніку вдома, чи вчителя знайти, чи банально повара або прибиральницю. Все дуже на низькому або ледве середньому рівні. 11. Хотів ТОП-10, але це важливий пункт - дуже слабо інтегроване Закарпаття в Україну. Хтось скаже, що це тому що ми близько до Європи, але в Європу ми інтегровані ще менше. Щось замовити з інтернету виглядає так "блін, це аж з Одеси", або "та ну ... в Харків за ним їхати" і навпаки "до Карпат пів дня на машині, давай на літаку вже кудись?"

П
пічо

коли челюскінці туй пишуть про рогульйо, то мені уява нараз малює ватника, п'яного, обсиканого, який каже "фі фсьо дєлаєтє нєправільно, мі фас научім жіть правільно, мі протів гейропи, мі за скрєпи, мі нє хрістіянє, мі православніє, мать перемать". фот такоє рагульйо туй понаїхало у 44-му, розбавило серйозно наш народ. Бо то щи проблема, ош то рагульйо лем чомусь Мукачево,Ужгород убирало, мінімум, Берегово, Виноградово, Свалява. Ті "прєдставітєлі лаптєстана" чомусь ся у село не паковали, а лем на емелет і по партійнів лінії нерви трепати людьом. Старт бов, бо позабирали людські хижі, телеки, а типирька то они у цинтрі ушитко попродавали за доллари, квартири діткам безплатні поприватизували, тай дале бузять, як туй хреново.

Ч
чому

1. Закарпаття дуже малонаселене. Який сенс їхати туди, де менше можливостей? 2. Закарпаття туристична область і сюди приїздять тимчасово на відпочинок. 3. Що є в Закарпатті для постійного відпочинку? Беремо Ужгород і Мукачево як найбільші міста - жодного цікавого закладу дозвілля. Все "на один раз" і вдруге повертатись не цікаво, а тим паче відвідувати постійно. Сходив у замок, центр і монастирі і їдеш додому. 4. У нас просто неймовірно багато алконавтів. У Мукачеві старий пивзавод закривають, хоч відновили роботу відносно недавно. І між ДЮСШ і новим аквапарком відкрили вгадайте що? Звичайно пивзавод. А позаду пивзаводу вгадайте що? Звичайно "червене вино". Для цього алкошоу навіть парк прибрали трохи. І взагалі на кожній вулиці є свій алкошоп і вірні алкаші. 5. Наркоманія. Не буду нічого піарити, всім все ясно. 6. Освіта - Закарпаття на останньому місті в Україні за рівнем освіти. Мова звичайно не про кількість, а якість освіти.

Д0
до 08:43

Чеши на rusinov.net

Е
Еган

До 00.-37 .А нема вам чого читати Мукачево. нет.Читайте собі київські, харківські і т.д.новини і їдьте собі туди ,де рейтинги високі.А у нас - ну дддууже погано,най ми вже самі якось тут будеме страдати.

ДН
До нижнього 00:37

Ти тут 5% так шо чеши в Київ, ви там вимираючий вид)) На закарпаттю за 30 років населення не помінялося

A
AxelF

Все кто хочет переехать в Закарпатье, читает комменты на мукнет. А тут 95% рогулья мычит, поэтому и едут куда угодно, а в Закарпатье только как на перевалочную базу те кто планирует в ЕС.

М
Мда

Дожилися, Закарпаття до ЛДНР прировняли де війна

Н
Нижньому

Бла бла бла. Трепло...

Ш
Шановні

Не робіть боляче один одному своїми дописами. Біль, яку ви робите іншому, вернеться Вам. Що посієш, те і пожнеш.

ДЛ
Д Лоци

Вiктор Iванович, так називаемий, тоже мае вiдношення до того шо туй чорножопi прявилися? Просто цiкаво?

В
Василь

Та нелюбиться,що лізуть сюда як таракани,вариш повний приїзжих які не дуже і хотять виїзжати

Л
Лоци

До нас лиш чорножопi з кожним роком iдуть все бiльше. Дякуючи ректору УжНУ та Вiктору Iвановичу

Е
Еган

Най київські живуть у Києві, а ми у себе.І всім буде добре.

Б
бундак

тілько понаїхавших, ош і до тепер ся не очуняли - привезли корупцію, воровство, мат, лінь, брехню, гонор, парєшаєм, дороги файні і т.д.

Й
йоушко

Не треба на Підкарпаття їхати на ПМЖ і так уже понаїхало!

ДЕ
До Еган

А шо плохого в киiвських? До нас най чорножопi не iдуть, з Пакiстанiв всяких та й Сомалi, а з киiвськими нияких проблем нийе

Е
Еган

Господи поможи і заваруй нас від війни, щоб не їхали до нас східняки і київські. Ми зовсім не проти, щоб їхали вони у ті міста, де їм комфортніше.А до нас - лише як туристи.Ну а нам і тут нормально, особливо влітку, коли тепло і за газ не треба платити.

Б
Бидлофоб

Поiздивив в свiй час на фурi по всiй Украiнi, Закарпаття то просто Швейцарiя порiвняно з остальними областями. УСIМА. Доста лем побзирати на ту же Харьковську i Днiпропетровьку областi, бомжатник i нiщета шо ппц, там села ги би у 19 столiттю застряли)) До жопи сись рейтинг.

П
Пітьови

Русино-мядяри переженуть усіх. То котрі - Фронков-табор?

П
Пітьо

Зато рівень фертильності на Закарпатті роками самий високий по Україні)) Русино-мадяри походу переживуть всіх)))

Д
Дол

Так не удивительно если доставка газа у нас дороже чем в других областях и дороже чем в Киеве , походу тут не Украина

Р
Рейтинг

Чудесно, закарпатцям тут добре, а других ласкаво просимо туди де рейтинги високі.

В
Виборець

Ха-ха. Ще не один мацкаль, або кієвлянин не уїхав.

М
Мункач

Тай добре най менше тих оленів сюда їде на Пмж. Закарпаття ліпше всіх!

Читайте також