Закарпатська область – серед шести областей

5
0

які візьмуть участь у проекті розвитку якісної освіти

Міністерство освіти України і Міжнародний банк реконструкції і розвитку започаткували проект розвитку якісної освіти. У проекті візьмуть участь 6 областей України: Закарпатська, Львівська, Житомирська, Херсонська, Рівненська і Чернігівська області. Про це 11 вересня, під час прес-конференції присвяченої проблемі відродження Закарпатського села розповів начальник управління освіти і науки Закарпатської ОДА Юрій Герцог, – повідомив власкор ЗІКу.

Він пояснив, що проект передбачає: по-перше, оптимізацію мережі ЗОШ; по-друге, оновлення навчальних закладів. У яких саме обсягах відбудеться фінансування наразі не повідомили, а просто, дали завдання подати пропозиції.

У яких регіонах Закарпаття буде реалізовуватися проект стане відомо десь за тиждень, коли будуть подані проекти. «Я не хочу надавати перевагу жодному з районів, бо мова йде не лише про будівництво, реконструкцію, зміцнення матеріальної бази. Мова йде про оптимізацію мережі – рівний доступ до якісної освіти. Це має бути великий комплекс. Хто подасть найбільш вдалий проект – той і виграє», – пояснив Юрій Герцог.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також