Закарпатська облрада позачергово збереться завтра через ситуацію в Дебальцеві

7
13

Крім того, голова Закарпатської облради надіслав телеграму керівництву країни та очільника оборонного сектору з приводу порятунку бійців 128-ої бригади.

Сесія розпочнеться у середу о 14:00.

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови Закарпатської обласної ради
17.02.2015 м. Ужгород № 3/01-49
Про скликання позачергового пленарного засідання
двадцятої сесії обласної ради VІ скликання

Зважаючи на критичну ситуацію, що склалася в зоні проведення антитерористичної операції біля м. Дебальцево Донецької області, відповідно до частини 7 статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозицію депутатів обласної ради, скликати позачергове пленарне засідання двадцятої сесії обласної ради VІ скликання 18 лютого 2015 року о 14-й годині в м. Ужгороді у залі засідань обласної ради з порядком денним:

Про вжиття невідкладних заходів щодо забезпечення життєдіяльності 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади та збереження життя військовослужбовців.

Голова ради В. Чубірко

 

Порошенку П. О.
Президенту України
01220, м. Київ,
вул.Банкова,11

Полтораку С. Т.
Міністру оборони України
01021, м. Київ,
вул.Грушевського, 30/1

Муженку В.М.
Начальнику Генерального штабу України
генерал-полковнику
01021, м. Київ,
вул.Грушевського, 30/1

ТЕЛЕГРАМА

Станом на 17.02.2015 року в зоні проведення АТО в м. Дебальцеві склалася критична ситуація, що загрожує повному оточенню та знищенню 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, укомплектованої із жителів Закарпаття. Загибель військовослужбовців призведе до непередбачуваних наслідків та соціального вибуху в області.
Вимагаємо негайно вжити всіх можливих заходів для збереження життя військовослужбовців.


Голова Закарпатської обласної ради В. Чубірко

 


 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

С
Саня

Редакція!! А чого коменти удаляєте?????????????????????????????????????????????

1
123

Скоро пойдем на паперти просить милостыню только у кого просмть если мы все нищие с сегоднешнего дня ХЛЕБ дорожает на 12-12% вот это уже край!!!!

М
Міша

Треба визнати нову українську владу агресором нашого народу

7
77

а коли нас влада некидала??? я такого чогось непомню! наша влада постояно лиш хоче останню копийку з жебрака утягнути!!! нащот соцзахисту! та увидете потом коло монастиря у інвалідних візках наших героїв які будуть просити на хліб бо держава як і все кине тих людей які поклали своє здоровя за для цеї конченої держави!!!!! як шось треба від людей та постійно споминають за довг родині а як з людиною шось станеться та як і все "необережне поводження зі зброєю"... штоня йсе вже допикло!!! ціни ростуть шо я проссто фігіву!!! з сив державов я натуральний уже бомж!!! а щи як газ у 6раз пудоймуть?? та тоді виходить шо я за єден зимній місяць буду платити (тепер маю 300кубів по 1,10 (перша категорія)тобто плачу 330грн ТЕПЕР ! а у шість раз то виходить""""" 1980ГРН """ як такі гроші мож заплатити з зарпалти 1400грн?? як??????????????? ?????????????????????????? аби чорт їх побив у тому києві!!! вже зає*али ті недоправки котрі лем собі у жеб тягнуть!! й без них прожиєме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Д
депутат

А що Обласна зрада хоче подякувати Порошенку за успішно проведену операцію, так як під Іловайськом? Може облрара вже лиш покакатися, пізно!!!

К
краянин

ДОКИ ЦІ ЗАЙЦІ ТРУСЛИВІ ЖИДІВСЬКІ БУДУТЬ ПРИ ВЛАДІ, ЗАГИНЕ ПІВУКРАЇНИ!ЇМ НАПЛЮВАТИ НА ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ, ГОЛОВНЕ, ЩО ЇХ СИНКИ СИДЯТЬ У РАДАХ, А ЖЕБРАКИ НЕХАЙ ЗДИХАЮТЬ!

Ш
Шонi

Зате "хоробрі" командири батальйонів сидять у Києві в Раді і з розумним виглядом "захищають" Україну під коньячок з лимоном

В
Варош

Огов ! На семий день вспомнили, ош наших хлопців добивають....

Ш
Шонi

Спiлкувався з медиками 128 Бр. - ще позавчора можна було врятувати багато пораненних хлопцiв, але все марно сьогодні померло вже більше 10 чоловік від ран, а легко поранені вже стали важкими і якщо зараз їм не надати допомогу і вони помруть. Напевно нас кинули або навколо зрадники? Пiсля того як взiравли вишку в Дебальцево - звьязка немае

1
13

Ці так званні депутати голосували,щоб наші хлопці поїхали у АТО ,а тепер вони будуть збиратися на нараду.нехай на тій нараді проголосують за себе,щоб всі закарпатські депутати поїхали воювати, а хлопці нехай повертаються додому.

П
пізно

досить пізно місцеві чини усвідомили, що їхніх співвітчизників віддали , як баранів на заклання. Соціальний протест ? Ні, це буде переворот, революція, Закарпаття само попросить про вихід із такої " прекрасної" держави. Щоб усі чиновники в пеклі згоріли !

ДЧ
для чого?

Орган-імпотент. Висловлять стурбованість? А толку? Най беруть повіскти і вперед, а не дурницями займатися!

Читайте також