Закарпатська облрада просить міносвіти звільнити ректора УжНУ

10
5

Володимир Смоланка розповів про ту обстановку, яка склалася в УжНУ, коли ректор по суті обманув студентів та Вчену Раду.

Саме тому понад 300 викладачів, які виступають проти ректора оголосили страйк та попросили облраду звернутися до міносвіти з вимогою відставки ректора та призначити в.о. ректора.

Вирішили заодно запропонувати людину на посаду в.о. ректора. Ним назвали Володимира Смоланку, нейрохірурга та професіонала своєї справи. Але Іван Балога та сам Смоланка висловилися проти визначення певної людини, адже це питання вибору студентів. В текст документу також включили питання про призначення дати позачергових виборів ректора. "За" висловився 81 депутат.

Коментарі

И
Избавимся_От_Коррупции

Вот номер одного из тех корумпированых суддей системы 0679333259. Зовут его Золотар Михайло, если кто не в курсе, он суддя в Иршаве. Также есть номер одного из тех, кто организовывал выезды антимайдана в Ужгород из Иршавы. Зовут его Иван. Вот его номер 0673121287. МЫ ДОЛЖНЫ ЗНАТЬ СВОИХ ГЕРОЕВ В ЛИЦО!!!

ДП
до правого сектора

У нас в Мукачеві є ще одна велика діячка- профффффесорка кандидат брехливих наук Балажка з аграрного коледжа. На основі фальшивого диплома Балажка стала кандидатом економічних наук(доказано слідством і слідство завершене). Але це лише крапля з усіх зловживань що робила ця шахрайка будучи на посаді директора з 2003 року. Зараз справу Балажки розглядає мукачівський суд, судове засідання відбудеться 28 лютого о 9 годині.Такого в Мукачеві ще не було, щоб аферистка очолювала ВНЗ.Приходьте в суд подивитися на безсоромну пику Балажки - судове засідання відкрите для вільних слухачів.

ПС
Правий сектор

Хай вирішує колектив. Скоро вибори. Росул НЕПАРТІЙНИЙ! Багато хто за нього. Тим більше, що пів МДУ він зробив! А маразматик дідико Мигалина най уже грядки поле.

L
luster

А регионал Росул? Ведь по договоренности с Сулимой Ващук продвинул в МДУ регионала Росула. Сначала пихали комуняку-регионала Артьомова - не прокатило. Люстрацию Росулу и проректорам. Даешь Мигалину!

ЦЯ
Це як

- звернути?

Читайте також