Закарпатська облрада заборонила діяльність філії РПЦ - УПЦ МП на території області

11
22

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 1 червня, на засіданні десятої сесії Закарпатської обласної ради VIII скликання.

Згідно результатів голосування, рішення "Про зміцнення національної безпеки у сфері діяльності громадських та релігійних організацій на території Закарапської області", підтримали 47 обласних депутатів.

У рішенні, зокрема вказано: «Заборонити на території Закарпатської області діяльність релігійних, церковних, громадських та інших організацій, які співпрацюють або пов’язані з країною-агресором російською федерацією».

До заборони у рішенні депутати додають рекомендації правоохоронним органам забезпечити швидке та дієве реагування на виявлення фактів ведення антиукраїнської пропаганди з боку представників релігійних, громадських та інших організацій.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ЯК
як казав Мошкович

- не буде з того нич

В
вася

ніко нігда не закрие тот патріархат, бо скоро вибори

С
СЕРЖАНТ

Нажаль, це рішення НІЧОГО не змінить в діяльності московської церкви в Закарпатті. Звичайний політичний популізм у виконанні облради. Чи хтось вірить в те, що прямо зараз монастирі і церкви МП зачиняться, чи попи і "монахи" звалять на росію, а на їх місце прийдуть порядні люди з ПЦУ, чи відбудеться ще щось кардинальне? Ні, звичайно. Це рішення - приклад мерзотної нерішучості влади - і вашим, і нашим. Бо ніби вони висловилися проти, але проти чого? Проти "антиукраїнської пропаганди". Пак попи і так попритихли, і не згадають свого начальника сатану гундяєва у публічних молитвах. Але не дивно, що приймаються такі недороблені смолові рішення, бо багато хто з депутатів ходив і ходить саме до московських церквей.

С
Смотрящий

Кацапопиков в гарем. Пусть друг-друга там ипут...

ЯК
Ян Ксьондз до Івана Попа

Правду кажете. І тому підтвердження постійні останні місця нашої області по ЗНО з року в рік

ІП
Іван Поп

Наша чилядь і так буде ходити туда і захищати. Бо погано освічена і сильно затягує кестемени, що як відомо перешкоджає хорошому кровообігу в головному мозгу

Ф
Ф

Не вірю і тишина ?Вигнати геть сектантів ФСБ з України

У
Україна

Провірте всі села ,бо дуже уперті попи не хочуть переходити , До тепер служби православні співають і моляться Якщо треба то назву

Л
Леонід

Засудити, визнати неприпустимим, возбудитися, глубоко обеспокоїтися, шіковно одерегіровати. Висший пілотаж.

2
225

Пане Русин згідний з Вами на всі 101 відсотки. Цих ворожих папов, потрібно відправити туди , якій церкві вони служать. Дуже потрібне рішення прийняла Закарпатська облрада.

СП
Соловьевый помёт

ЗАКРОЙТЕ МУКАЧЕВСКИЙ МОНАСТЫРЬ ЧТО НА ГОРЕ СУ...........А!!!!!!!! СКОЛЬКО МОЖНО ДУРИТЬ ЛЮДЕЙ НОРМАЛЬНЫХ УЖЕ!!!!.....((((((((

Б
батюшка

Хтось читав це пусте рішення? цим папером можна лише задницю підтерти.

7
768

Цікава реалізіція данного рішення та її наслідки, аби це не було черговим "замиленням очем", а так - підтримую 100%.

Л
Лон

Зараз сисі " праведники" метнуться в сербський паханат)

М
Мукачево

Слава Богу догадалися, прийшов до них розум а московські попи хай пакуються в столипінський вагон і п,,,,, ють в рашу парашу

Р
Русин

Нарешті політичне керівництво області показало свою зрілість. Неможливо уявити, щоб під час страшної війни, жертва славила церкву агресора (фашиста). Всі московські попи мають іти працювати в народне господарство.

*
*****

Геть мп з України разом з його посіпаками!

КО
Кирил Отец

ЭТО ПРАВДА??? ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА, А МУЖСКОЙ МОНАСТЫРЬ ЧТО НА ГОРЕ, ОТЕЦ ИЛАРИЙ ТАМ, В МУКАЧЕВО??? ТОЖЕ ЗАКРОЮТ???!!! ПОДСКАЖИТЕ КТО ЗНАЕТ????

С
Сіат

Чого так раньше не зробили?

В
В

Мукачівський монастир закриють?

О
ОККО

Невже?!

С
Сомбатішта

Сийсь закон тячувскім попам не указ. Они соухавуть лем Паканича чумальовского.

Читайте також