Закарпатська ОДА ліквідувала управління містобудування та реорганізує інші структури

14
4

У вівторок, 24 лютого, голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль підписав два розпорядження, які стосуються реорганізації у структурних підрозділах ОДА.

Так, ліквідовано управління містобудування та архітектури Закарпатської обласної державної адміністрації, після завершення процедурних процесів буде утворено відповідний відділ.

Також відбувається реорганізація в ще одній структурі: з апарату обласної державної адміністрації виведено відділ господарського забезпечення апарату облдержадміністрації та відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації.

Ці рішення за наслідок матимуть певні кадрові рішення стосовно керівників цих підрозділів. Досі управління містобудування та архітектури очолював Микола Пігуляк, а відділ господарського забезпечення апарату облдержадміністрації – Василь Шнайдер.

Також зміни відбудуться у відділі взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції та оборонної роботи, його керівник Василь Маковський уже написав заяву на звільнення. Нещодавнє кадрове рішення голови ОДА стосується і Віктора Мацоли – він звільнений з посади начальника департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, пише прес-служба Закарпатської ОДА

Коментарі

Р
русин

Ачим так прийшовся до двору ОДА вуйко з Іршави Глеба. Невже просить за нього ,як за секретаря районноі СДПУ(о) приснопамятний Медведчук!

О
освіта

А звєзда Сопкова?

П
Правильно

Усе знищити пуд корiнь а пак сидiти та курити БАЛИГУ!!!!МОЛОДЦI!!!!

У
Ужгородець

Накінець то, а тепер потрібно братися за злодіів з управлінь, яких призначає ,як виявилось, злодійський Київ такий самий. Якщо нелючтрує Януковича кадрів.(

Читайте також