Закарпатська ОДА отримала доручення з офісу президента про піар "Великого будівництва"

5
23

Відповідний висновок можна зробити з листа, який було оприлюднено днями у мережі.

Портал Бабель повідомив, що отримав з джерела в ОДА лист від Офісу президента України, в якому ОП просить місцеву владу розповідати про програму президента «Велике будівництво», використовуючи спеціально розроблений для цього однойменний брендбук.

Разом з тим місцева влада повинна відзвітувати про свою роботу.

Тут повинні підготувати інформаційні стенди, буклети, відео та фото, що стосуються програми президента. Також ОП просить використовувати новий логотип, а в соцмережах — хештег #Великебудівництво. Офіс президента хоче, щоб на споруджуваних об'єктах або тих, що ремонтуються, встановили інформаційні борди в жовтих або зелених кольорах, забрендували спецодяг і техніку — щонайменше 20 службових автомобілів обласних і районних державних адміністрацій. За який кошт обласні керівники повинні брендувати техніку і виготовляти борди — у документі не вказано.

Частково прохання з листа вже виконали. Айдентику кампанії на свої сторінки у Facebook додали 13 облдержадміністрацій — вони змінили обкладинки або аватарки.

Головне фото людини або організації у соцмережі: Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська.

«Бабель» направив інформаційний запит в Офіс президента України з проханням уточнити, як буде фінансуватися ця ініціатива.

Експерт з Конституційного права Андрій Магера в коментарі «Бабелю» уточнив, що Офіс президента є допоміжним органом при главі держави і не має права давати доручення обласним державним адміністраціям.


Коментарі

Т
Троцкій

Я в шоці. При Гройсману зробили дорогу від Чопа до Страбічова, далі до Мукачева знову ями. Тепер виявилося вже від Чопа до Мукачево зробили при ЗЕ. Цікава, що в самому Чопі вулиці в ямах так і залишилися.

ПЗ
Поможу зняти розові очки

1. Мукачево- Рогатин начало строїтись при порохові, після зими 2018-19 2. По україні дороги начали строїти ще в 2015, то просто до нас так пізно черга дійшла 3. Програма бідівництва доріг була прийнята після виборів 2014, коли порох став президентом Зеленський лише прийняв то шо начав робити порох, і присвоїв собі ці застройки, так же як і бондаренко пітушився шо то його заслуга(бо така команда зверху була, тіпа тт від партії зєлєнского вот і привласнюй досягнення). А півроку після свої перемоги у 73% начав співати про діру у бюджеті, якої до того не було( і це не мої слова, хто знає інгліш загугліть)

Г
Гройсман

шановні дебілики,то мій уряд зробив дорогу!

М
Марія

Ода - піарьте, боти-пиарьте. А Зе треба відосіки писати

М
мукачево

Приємно бачити при будівництві доріг на Закарпатті таку техніку, а відтак і нове гарне дорожнє полотно. А ще запитайте у працівників яка у них зарплата, їм не треба їхати в Польщу, бо отримують гідну зарплатню в Україні.

А
Анатолій

Яке будівництво??? В час ночі... зараз карантин... люди бкз роботи взагалі сидять... пухнуть з голоду... де це будівництво... зочу особисто глянути... вайбер 0990738736...дайте нам якусь роботу

С
Село

Прийшов Зеленський, почав будувати, в мене в селі повністю зняли асфальт і зробили дорогу!! Яка до цього разу ремонтувалась 50 років тому десь... Зробили міст! Який як поставив СРСР так там і стояв! Зараз в селі дорога круче ніж в Європі! Тому можете тут кудкудакати продажні боти і далі та той хто вийде далі своєї хати то може побачити справи, а не слова!

1
111

ооооо пішла модерація

М
Мукачівець

Історія з коментаторами повторюється. Та не про це видана стаття ! А про те , що з ОП дали вказівку піарити "проєкт" , котрого не буде і не планувалося цьому статися .... Генетично хвора нація ! Читаючи , не сприймати інформацію ....?!

М
Мешканець

Дякую Президенту таких крутих доріг не було ніколи! Приємно проїзжати з Чопа на мукачево а потім на Хуст-Тячів, коли їду то аж душа радуєся! Не поїздка а одне задоволення, особливо коли згадуєш що там було кілька років тому, жах! Що не поїзда то на сервіс.

ДС
до Смішно

іди ся проспи, сомаре. а щи ліпше, іди ся устрой дорожником, та більше заробиш чим на тупих коментах

Х
Хуст

Та де їм ганьба? Вони тільки чужі досягнення і вміють привласнювати, а самі потихеньку бюджет пиляють, скоро півтрильона гривень діру в бюджеті випиляють. А зе відосік запостить, який він молодець, і зебіли радісно його у гузицю продовжать цюльовати

С
Смішно

Як можна видавати за велике будівництво Зеленського те, що будував Гройсман? Ви таким чином визнаєте, що минула влада не злочинні бариги, а таки молодці і багато чого побудували. Лшили вам у спадок об'єкти, на яких ви тепер піаритися будете і лєнточки різати. Не ганьба?

С
Саша

Бачу, що в ОДА найняли ботів для коментів?..-) Чи то сам губернатор строчить?

ДТ
до троцкого

від мукачева їдь до тячева

Т
Троцкій

А ну скажіть мені - куди проїхатися? Де тепер стоять дорожники з бульдозерами і асфальтоукладчики? Де саме конкретно дивитися на "велике будівництво"?

М
МУКАЧЕВО

Ні при одному президенту, ні при одному губернаторі не будували стільки доріг! А фуфлогон нехай сяде за кермо і проїде від Мукачева до Тячева, тоді побачить. По новозбудованій дорозі з Мукачева до Хуста проїзжаєш за годину!Здоров"я, щастя і добра усім будівельникам і працівникам, що збудували в Закарпатті такі дороги!

ДО
до Оконар

модератор може треба кудись проїхатися аби увидіти а не лиш сліпати в екран та заказні статті пускати на сьому сайті

М
микола

так як тепер дороги роблять то точно видивим лиш заграницьв, мостики отвот грунтових вод обочини полюбому то вже неямочний ремонт пора вже за трицать рокив,

ДО
до оконар

ти дальше хижі ішов? чи з дівана не встаєш а пишеш

О
Оконар

Фуфлогон, не бачу ніякого будівництва, лише читаю за нього

К
Коля

Дороги роблять як ніколи!

1
111

МолодцІ!!

Читайте також