Закарпатська ОДА рекомендує перевести школи області на дистанційне навчання

15
8

Таке рішення сьогодні прийняли на позаплановому засіданні регіональної комісії ТЕБ та НС.

Як повідомляють в пресслужбі Закарпатської ОДА, рішенням комісії рекомендували райдержадміністраціям, виконавчим комітетам місцевих рад терміново провести засідання місцевих комісій з питань ТЕБ та НС і прийняти рішення про переведення навчальних закладів на дистанційну форму навчання.

Під час засіданні комісії зауважили, що ситуація з поширенням коронавірусної інфекції є доволі загрозливою, адже помітний інтенсивний приріст кількості інфікованих.

Якщо минулі шість тижнів спостерігався спад захворюваності, то за останній — кількість нових виявлених випадків в області зросла на 87%.

Нагадаємо, школи перевели на дистанційне навчання в кількох громадах вже з 24 січня.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

НТ
Не Той

Хто капає яму другому , то Той сам і завіситься. Діточок твоїх ....Ну за діточок писати не потрібно , вони не при ділах

Т
Той

Хай завіситься той хто таке робить і діточок його хай в дідтом заберуть конченоє ч#о.

Т
Той

Добре що не закрили парк на фестиваль вина не було загрози коли всі ходили без масок п'яні а у школі велика проблема треба закрити.

ДМ
До М

Муму

Д2
До 20:29

А де ви знайшли, що я проти навчання. Мені не подобаються вчителі, які не роблять свою роботу за заробітну плату, яку платимо їм ми з вами. А вчитися треба обов'язково, тільки так залишається надія про хороше майбутнє для країни загалом і для всіх нас. Найбільше обурює, коли дитина хоче вчитися і вчиться, а в школі це не цінується взагалі тільки з тої причини, що батьки не заохочують вчителів. Зазначу, що у кожній школі є вчителі дуже достойні, але, на жаль, їх одиниці.

Ж
Жэз

Зачем это сезонная болезнь

М
М

А хіба зараз навчання дітей - не проблема батьків??? Моя дитина ходить на додаткові по всім предметам, з яких буде ЗНО. І так роблять абсолютно переважна більшість. Чому??? Тому що вчителі у школі вчити не хочуть!!! Бо хто до них тоді буде ходити на додаткові??? Є поодинокі виключення. Щодо можливих коментарів, що діти вчитися не хочуть. Є і таке, не всі мають здібності до науки і це нормально. Але хто вчиться, і йому занижують оцінку, бо батьки не платять? А однокласнику, який у цієї дитини списує контрольні, малюють 11, бо його батьки дають гроші вчительці, то це як? Чи ви думаєте, що діти у старших класах дурні, нічого не бачать??? То вже краще хай дома сидять, і готуються на додаткові. Толку з тої школи) бідні класні керівники, вже не знають як тих дітей загнати на уроки)

Г
Голос

Розумно - Вчителів - звільнити (гроші на з/п+комунальні - не треба платити) Примішення шкіл - продати (гроші заробили) Навчання дітей - проблема бітьків Дипломи - в дії Готові РАБИ! Радуйтесь!

Читайте також