Закарпатська поліція ввела посилений режим на блокпостах та кордоні (ФОТО, ВІДЕО)

4
1

Силами співробітників Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, спільно з працівниками поліції особливого призначення, на в'їздах-виїздах з області посилено роботу правоохоронців.

Поліцейські в повному екіпіруванні чергуватимуть на всіх блокпостах області. Також біля кордону з Угорщиною (пункт пропуску "Тиса") та на межі зі Словаччиною (пункт пропуску "Ужгород") чергуватиме мобільна група, і  напоготові - групи швидкого реагування (ГШРи).

Командир роти поліції особливого призначення майор поліції Михайло Ковалюк зазначив - поліцейські забезпечуватимуть громадський порядок під час новорічно-різдвяних свят та стежитимуть аби в область не потрапили нелегали, контрабанда, вибухівка тощо.

Загалом, протягом новорічно-різдвяних свят спокій краян та гостей міста оберігатимуть більше двох сотень правоохоронців. В посиленому варіанті несення служби працюватимуть слідчо-оперативні групи та Групи швидкого реагування. Крім того, у містах Ужгород та Мукачево чергуватимуть наряди патрульної поліції, а напоготові й поліція особливого призначення, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Коментарі

Q
qwerty

Сотять дебілі мужики з автоматами, ніхрина толку, тільки людей пугають і нашару зарплату дістають

Читайте також