Закарпатська поліція звітує: Усі вбивства, розбої та зґвалтування цьогоріч — розкрито

13
8

Крім ефективного розкриття вбивств, розбоїв та побиття із летальними наслідками, поліція Закарпаття каже, що їй вдалося посилити роботу в виявленні фактів наркозлочинності та знизити кількість злочинів, вчинених неповнолітніми.

Отже, як ідеться у звіті на сайті поліції Закарпаття, за І квартал 2018 року розкрито всі вбивства, розбої та побиття, що призвели до летальних наслідків.

За 3 місяці 2018 року в Закарпатській області зареєстровано в Журналі єдиного обліку 28 456 заяв та повідомлень громадян про скоєні правопорушення та інші події, з них лише 5470 мали ознаки злочинів.

Полісмени відзначають, що ними розкрито всі 12 умисних убивств і замахів. З 16 тяжких тілесних ушкоджень розкрито 15, серед них 5 – зі смертельними наслідками. Також розкрито усі зґвалтування.

Відмічається, що розбійних нападів в області сталося всього 4 проти 12 у минулому 2017 році. Усі ці злочини розкрито.

За 3 місяці поточного року зареєстровано 137 (2017 – 115) кримінальних проваджень за фактами виявлення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.

17 фактів збуту наркотичних речовин задокументовано, виявлено 10 наркопритонів. Майже 22 кілограми  наркотичних речовин вилучено з незаконного обігу.

Грабежів в області скоєно 41 проти 64 торік. З них особам повідомлено про підозру за вчинення 21 кримінального правопорушення (2017 – 13).

Неповнолітніми теж скоєно менше злочинів – 82 проти 99, - повідомляють у поліції.

Читайте також: Це не наркотики – це "їжа для папугів": Патрульні Ужгорода затримали злодія.  

Коментарі

Я
яяя

тать вам ищи не понятно,шо начинавучи из ВР и кончавучи любым полицайтиком и судишков,всьо исе плоды енного дерева....

І
Іван

Но, наконец то жиєме по новому і даже статістіка каже ош уже ліпше стало жити!

Д
Довгінко

Зняти з суддів недоторканність. Взагалі те , що зробили цей орган незалежним дуже велика помилка. Хтось повинен контролювати суддів і їх рішення. Бо ці Іроди вже з жиру бісяться.

М
мукачево

Як правило всі вбивства на Закарпатті скоєні на побутовому грунті і хто їх скоїв знайти досить легко. А питання в тому - реальні судові вироки. А основною проблемою є крадіжки. І тут поліції хвалиться немає чим. В цьому випадку ніхто і нічого не робить. Ганьба керівництву обласної поліції- ви очолюєте колектив неробів і трутнів. А може і ви такіж.

К
Коля

А кількох посадили!!??, вать кілько зелених "дістали на лапу" оби всьо затихло, кілько машин розбили і кілько гроши на трасі зобрали-чому не пишуть?!?- вать то тайна слідства

Б
брехня

ЧУШ-ЛАПША-ПРОКУРОР ЦАП ПОРІШАЄ-СИДІТИ НИКО НЕБУДЕ

В
Володя

А то лиш гнилі кадри у куплених пагонах знають файно цифри писати...

В
Володя

А кому можна задати питання про вбивство молодого хлопця в під'їзді будинку? і про пані Балаж у багатьох людей будуть запитання!

Читайте також