Закарпатська прокуратура не згідна із заставою свалявському квадроциклісту

15
5

Прокуратура Закарпатської області оскаржила ухвалу Ужгородського міськрайонного суду від 2 січня 2019 року в частині обрання запобіжного заходу звинуваченому в ДТП у вигляді застави.

Як розповідало Mukachevo.net, 30 грудня водій квадроциклу 1982 року народження, у Сваляві, скоїв наїзд на пішохода 1945 року народження. Чоловік від отриманих травм помер на місці.

2 січня, Ужгородським міськрайонним судом було обрано міру запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою, з визначенням застави у розмірі 57600 гривень.

Підозрюваний вніс заставу та вийшов з-під варти.

Як повідомили в Прокуратурі Закарпатської області, прокурори не погоджуються із обраним судом, альтернативним запобіжним заходом, бо вона "є явно недостатньою для запобігання ризиків, визначених ст. 177 КПК України".

Якщо, все ж суд знову винесе рішення про запобіжний захід у вигляді застави, то прокурор клопотатиме про 500 тис грн. звастави.

Триває подальше досудове розслідування, яке, за процесуального керівництва регіональної прокуратури, здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області.

Коментарі

П
ппп

нема справедливости!!!!!!!!!..хочуть чим скорише замяти....шановна редакция пишить про информацию нехай люди знають...

1
111

Походу всьо вже помали порішали, мама винуватця начальниця свалявськовської податкової, недати щоб він уникнув покарання, хай отвічать за свої поступки

В
Василь

Би того судю слідуючий раз збив ,шо його випустив !!!

БП
Берегівська прокуратура

Канешно недовольні, бо їм не уділили. Уділили би та сиділи би тіше води ніже трави. Берегівський прокурор Жилкін тоже возбухає кідь му не вділять, а пак шось затихає. Хабарник номер 1. Даже вітер просто так не пропустить через себе безплатно. Даже своїм прокурорам недасть заробити, всьо собі. Ех, жадность фраєра погубить...

В
Вікторович

З Індії вам пак передасть зи мало почекайте клоуни.... БРАВО...

Читайте також