Закарпатська прокуратура перевірить модний джип мукачівського лісничого (ВІДЕО)

11
15

У Мукачевому лісники придбали позашляховик марки Hyundai за 270 тисяч гривень. Новенький. Купили лише тиждень тому.

Але після публікацій журналістів Закарпатська прокуратура взялася перевірити законність придбання обновки. Джип мукачівського лісничого бачив Віталій Глагола.

Коментарі

С
Славік

Навірно когось уже докуз жаба давить,якщо Мукачівське лісництво по новому каналу показують.!!!!!!!!!))))

С
С

Хто сміється, той сміється останній!!!

А
Аладар

"нива Запорожская обл.ВАЗ 2121 2011 г.в. $10 682 (85 950 грн) Тип кузова: Универсал; Коробка передач: Механическая; Цвет: все цвета; Объем двигателя: 1.7 л. (Бензин);" можна було купити 3 авто для нормальних лісничих,а не по асфальту їздити на авто за бюджетні кошти. блін та ми кому платимо податки?

ДЫ
для ы

Айпи перезагрузкой модема можно поменять

Ы
ы

для-Не дурний.. Не здивуюся, якщо останні три коментарі написав сам директор лісгоспу... ахаха..аж сміх бере - не беда что у всех коментов IP: - разные. Может он спецом бегает( ездит) по разным адресам - смешно такое читать...

НД
Не дурний..

Не здивуюся, якщо останні три коментарі написав сам директор лісгоспу... ахаха..аж сміх бере

А
Аня

Їду і дивлюсь на лісгосп як процвітає за малий період роботи цього молодого пацана директора, але ніхто із керівників района ,області,та кореспонденти нового каналу,цього не бачать і непоказали красу Лісництва в с.Вільховиця а лише показали машину яка куплена для Лісгоспа.Де би цей директор не був але машина лишається в лісгоспі,не так як інші купили собі і ніхто в ус недує!!!

С
СОНЯ

Та що ви за люди такі??? Лісгосп задихався від не сплати заробітної плати,соціальних внесків до пенсійного фонду від чого залежала виплата пенсії,несплати податків до різних видів бюджету,лісовий транспорт заростав бур'янами,працюючі знаходились в безплатних відпустках, тоді ви ЦЬОГО ЖАХІТТЯ НЕБАЧИЛИ? Але Мукачівський директор з цього достойно вийшов,за це йому велике ДЯКУЮ!!!Сьогодні таких людей мало.

Т
ТАЙСОН

ПОКА ЛІСГОСП РОБИВ У МІНУС НАХ,НІКОМУ НЕ НУЖЕН,КОЛИ ПРИЙШОВ ЦЕЙ ЧУВАК ПОЧАЛИСЬ ПЛЮСИ,ТЕПЕР ПРОКУРАТУРА ПРОВІРЯЄ.ПРОВІРЯЙТЕ ДЕПУТАТІВ І ОСТАЛЬНИХ ЧИНОВНИКІВ!!!!!!А ЦЕЙ ЧУВАК ПІДНЯВ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО З КОЛІН НА НОГИ.ВІН ПРАВДУ СКАЗАВ!!!!!

Ч
Читач

А чому б прокуратурі не перевірити на яких авто їздить губернатор, його заступники та інші чинуші? там знайдеться набагато цікавіша інформація про автомобілі а тут вціпились в якийсь ІХ 35. А номера то фігня - за такі відвалив десь 1000 зелених - але що то для лісничого ? продав наліво пару кубів лісу або організував начальнику МРЕО (що більш вірогідно) лісоматеріалів то і катається на блатних номерах - в наших реаліях звичайна картина не варта уваги

Л
лісник

папа римский за елку отблагодарил ......

С
саша

угорські депутати іздять на опелях,наші на бентлі і лексусах......

Ч
Чесний

Надоїли ці сволочі!! Пересажати...Скільки за ці гроші можна було саджанців посадити?

А
Аладар

AO3335AH попробуйте "купити" договоритися за такі номера! кілько вони стоять?

М
Мішко

- Якшо ся зарплата платить, податки всі сплачені, - та чому не можна купити... якшо є гроші? - Чому ви вибрали саме.. - Яка разниця? Ну просто захотіли та й вобрали, бо полюбився автомобіль

Читайте також