Закарпатська прокуратура перевірить раціональне використання державних коштів

15
17

Органи прокуратури Закарпатської області розпочали масштабні перевірки в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо стану виконання заходів з економного та раціонального використання державних коштів.

Встановлено, що розподіл субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій проведено з порушенням вимог бюджетного законодавства.

Окрім того, Державною фінансовою інспекцією в Закарпатській області, спільно з прокуратурою області, узгоджено проведення контрольних заходів щодо достовірності обсягів кредиторської заборгованості розпорядників та одержувачів коштів державного бюджету з оплати товарів, робіт і послуг, на які поширюється дія Закону України «Про здійснення державних закупівель», пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

Б
Бакай

Приходьте на прийом, я дам доручення Малицькому - він все організує, а звільнять то я поновлю, нічого не перший раз йому не звикати

Л
ліана

може я не правильно трактую закон ,але закон то одне , а гроші мені довжні ще з прошлого року , як їх получити ?

Б
Бакай

Приходіть до мене на прийом, ми з Малицьким Вам поясним як це можливо зробити, Ви не правильно трактуєте Закон

Л
Ліана

Ш ще одне питання ? як прокуратурі вдалося розрахуватися з усіма коли казначейство не пропускає лише захищені статті ,підскажіть як це зробити ?

Л
Ліана

Я маю на увазі виконані роботи або відгружені товари Державним підприємствам ,на за які не розрахувалися бо Ужгород не пропускає гроші .

Л
Людмилі

Бакай всього лише банальний алкоголик і клептоман з табличкою на дверях, із завишеною самооцінкою

К
Корбан

Прокуратура никому, ничего не должна, все оплачено

Л
ліана

Перевіряють, а чесним підрядникам не оплатили за виконану роботу бо казначейство не мав гроші, а податки заплатити зобовязані,Державі за несвочасний розрахунок хто нарахує пеню, так як обумовлено в договорах який контролюючий орган ? Вони все знають хто чесно робить і хто як використовує державні гроші,може ще оштрафують тих хто вже рік чекає на свої гроші?

Ш
Шоля

На Бакая уже чекає працьовитий, щирий і порядний Кайло, тоже "честь і совість" "Срібноі землі", невідбувшийся прокурор області

Л
Людмила

Бакай честь і совість "срібноі землі" він майбутній прокурор області і ніякі хабарі не бере

Б
Бакай

Я все більше популярний, всі коментарі про мене :))) Правда, коментують декілька боягузливих, ображених пінгвінів з прокуратури, якщо не один, маскуючись під декількох. "Шановні" ображені пінгвіни, ви на себе подивіться і проаналізуйте свої діяння. Хто працьовитий, щирий і порядний, того Бакай ніколи не ображає і цінує. А хто гидота брехлива, лінива і заздрісна, то ви й заслуговуєте на відповідне ставлення.

Л
Люд

Хто цій прокуратурі чи міліції взагалі вірить? Всі знають хто там працює і чим вони там займаються. Прокуратуру взагалі окупувала зграя приведених заробітчан, яку очолюють два кумасики Бакай і Целюрик, яким до сраки це Закарпаття. Їм побільше хапнути у вуйків тай за перевал

І
Іван

Про того Бакая уже легенди ходять, настільки себе відчував безкарно, що почуття самозбереження втратив або мізки всі пропив, викликав до себе посадовців і тупо вимагав гроші, пропонував покровительство. За спиною Пшонки нічого не боявся, зараз хизується стосунками з Блажівським і Голомшею, на пянках говорить, що це його земляки і йому нічого не загрожує, бо він із ними всі питання вирішує і тут ще попрацює

З
Золтан

Більших хабарників як у прокуратурі нема ніде. Просто чомусь всі: Праві, Ліві, Люстраційні комітети ПОКИ мовчать. Але доберуться і до ВАС, шановні. Бакай - ти будеш перший!!!!(Бережи галстук!)

Р
Роман

цікаво чому до сих пір жоден з Народних депутатів не підняв питання щодо фактів законності отримання та використання коштів на ремонти в прокуратурі, багато цікавих фактів зясується. Чому всі замовчують ці корупційні прояви

П
Перехожий

Також не забудьте перевірити і використання коштів на пакращення (ремонтів) прокуратури, які реалізовував госпідар Бакай, а звільнили Малицького

Т
Тверезомислячий

Не забудьте перевірити і так звані інтернет-клуби, лотереї (лохотрони), де продовжують оббирати людей ЗА СПРИЯННЯ І ПІДТРИМКИ головної криші - Бакая.

Читайте також