Закарпатська прокуратура порушила кримінальну справу за розкрадання бюджетних коштів

6
2

Прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів службовими особами одного з товариств краю за ст. 191 ч.4, 366 ч.2 КК України.

 

Встановлено, що службові особи цього товариства з обмеженою відповідальністю незаконно заволоділи бюджетними коштами виділеними на здійснення робіт по реконструкції водозахисних споруд на річці Помийниця в селі Сокирниця Хустського району та берегоукріпленню річки „Лазещина” в с. Лазещина Рахівського району.

Зокрема вони внесли до актів приймання виконаних будівельних робіт неправдиві дані щодо вартості та обсягів робіт. Згідно будівельно-технічної експертизи вартість робіт і витрати були ними завищені на понад 186 тисяч гривень та майже 30 тисяч гривень відповідно.

Таким чином службові особи вказаного товариства протиправно заволоділи 215-ма тисячами гривень. 

Коментарі

Х
хущанин

Треба було поділитися з прокуратурою

П
пенсіонер

А коли прокуратура почне перевірку стосовно берегу річки Латориця біля комплексу "Латорична корчма"?До яких пір будуть нахабно знущатися над природою,брутально зкидують будівельний непотріб,камази щоденно по декілька разів на день привозять сюди і зсипають будсміття та грунт.І це у всіх обурених на очах.Знахабніли товстосуми чи бізнесмени цинічно крадуть землю та водойми із берегів Латориці для майбутньої автостоянки біля готелю,що виріс як дурний гриб -поганка на території "Латорична корчма".І всі відомства та органи,які б мали зацікавтися цим бізнес-проектом чомусь мовчать? А де громадські організації, де захисники екології та природи? Це що,все нормально???

Читайте також