Закарпатська прокуратура протистоятиме "апараткам"

4
6

Про це напередодні під час прес-конференції повідомив прокурор області Анатолій Петруня.

За його словами,  після викладених в телепередачі одного з центральних телеканалів таких фактів, організовано перевірку, яка покликана виявити гральні заклади на території області. Про результати цієї перевірки прокуратура повідомить після завершення перевірок. Окрім того, прокурор області  повідомив, що в цьому році вже порушено 9 кримінальних справ щодо незаконного зайняття гральним бізнесом. Вилучено 46 гральних автоматів і одну рулетку.

Коментарі

В
Вася

Цю брехливу суку в пагонах можна показувати лише дітям в дитсадках! Виходить, якби не було сюжету, то не було б і первірок! Цинічні сволочі! Перевірку проведуть ..... і нічого не виявлять..... А тому оперу ще дадуть поляку за начебто "оперативну" розробку!!!!

Ф
фуфел

та мудак він. Цинічний брехун з комплексами Наполеона

П
підприємець

А що, якби у передачі "ГРОШІ" не показали ці кричущі факти про ігрові автомати,то можна подумати, що прокурор області не знав про реальний стан речей у гральному бізнесі? Не смішіть людей! Усі все знали і прикриття було і є. Так що для чого проводити перевірки, для замилення очей?

Г
гуцул

гральні апарати на Рахівщині кришує прокуратура району та УМВС і кого обласна прокуратура буде притягати до відповідальності?????????????

1
1

прокурор знає де його апарати знаходяться:-)))))))

М
мукачівець

Запрошуємо прокурора проїхатись по вул. Духновича і подвитись де вікна і двері заклеєні червоним чи темносинім папером

Читайте також