Закарпатська прокуратура виявила службовців, які фіктивно ставили машини на ремонт

10
1

Прокуратурою області повідомлено двом службовцям одного з товариств краю, про те що вони підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, а саме підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, вчинений за попередньою змовою групою осіб.

Встановлено, що службові особи одного з товариств міста Ужгорода, з метою легалізації перебування транспортних засобів ввезених на територію  України, за грошову винагороду видавали громадянам фіктивні довідки щодо перебування цих автомобілів на ремонті. Службовці були затримані правоохоронцями краю при отриманні майже 3 тис. грн.

Галузевим відділом прокуратури області, забезпечується прокурорський нагляд за додержанням законів при здійсненні досудового розслідування  у вказаному кримінальному провадженні, яке проводить слідче управління МВС в Закарпатській області, пише прес – служба прокуратури Закарпатської області.

Довідково:
санкція 4 ст. 368 – 3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.


 

Коментарі

ЕМ
Еуропа млять

держава не може нормально функціонувати, лиш створюють умови аби народ шукав виход, уберіт розтаможки, якщо то Европа, не іздівайтеся над народом, терпіння лопне колись, і будете в Ростові.

Читайте також