Закарпатська прокуратура виявила "земельних" порушень на 9 мільйонів

14
3

Закарпатська прокуратура виявила та попередила незаконне надання 146 га землі на суму понад 9 млн. грн.

Зокрема, слідчими прокуратури області здійснюється досудове розслідування факту неналежного виконання своїх службових обов’язків посадовцями Тячівської районної адміністрації, які надали громадянам у власність три земельні ділянки загальною прощею 0,4476 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку за межами населеного пункту, чим заподіяли шкоду державі у сумі понад 260 тис. грн.

Розпочату роботу з виявлення масових порушень у цій сфері, прокуратурою продовжено. Її кінцевою метою має стати реальне повернення усіх незаконно відведених земель та притягнення винних до відповідальності, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

П
плоске

Тук-тук, демократичне мукачево- нет

П
плоске

У 2008 році на території Плосківської сільради були незаконно приватизовані земельні дідянки в урочищах Товстий 9 ГА(Оленьово) і урочище Погарь 2,6 ГА (Павлово). Обидві ділянки належали до земель загального користування(пасовище) і їх приватизовувати не мали права. Громади сіл звертались у Свалявську РДА, СБУ, писали Януковичу, але справу зам`яли: земля залишилась у приватних руках, а головні винуватці не відповіли за злочин.

П
пенсіонер

А кого цікаво притягли до відповідальності працівники прокуратури за нахабно захоплений берег Латориці біля ресторану Фердінанд, хто видавав дозволи на такого роду самоуправство з боку власників готельного комплексу Фердінанд? І на самкінець,коли громадяни Мукачева, жителі прилеглих будинків, водії маршруток почують вичерпну відповідь, без лукавства та брехні від мера Мукачева, до яких пір буде розритий тротуар біля цього Фердінанда, на транспортній розвязці і чи почують від місцевої влади взагалі бодай якийсь коментар з цього приводу?

Читайте також