Закарпатська прокуратура зловила нечесних митників

19
4

Прокуратура викрила митників на службовому підробленні, замаху на заволодіння коштами та зловживанні службовим становищем.

Під час проведення перевірки в Чопській митниці Міндоходів прокуратурою Закарпатської області було встановлено ряд порушень у діях посадових осіб митниці.

Так, слідчим відділом прокуратури Закарпатської області наразі проводиться досудове розслідування кримінальних проваджень за фактом службового підроблення та замаху на заволодіння коштами, шляхом зловживання службовим становищем працівником митного поста «Виноградів» Чопської митниці Міндоходів.

Також, досудове розслідування проводиться іщодо  службовців митного поста «Ужгород-вантажний» Чопської митниці Міндоходів. Останні здійснили митне оформлення товарів за заниженою митною вартістю та своїми діями завдали збитків інтересам держави  на суму понад 400 тис.грн.

За наслідками проведеної перевірки начальнику Чопської митниці Міндоходів прокуратурою області до відповідальності притягнуто 4 посадові особи Чопської митниці Міндоходів.

З огляду на це, прокуратурою Закарпатської області вжито додаткових організаційно-практичних заходів, спрямованих на посилення нагляду за додержанням і застосуванням законів посадовими особами Чопської митниці Міндоходів під час здійснення митного контролю та митного оформлення вантажів, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

ЙК
йоні ковач

за новорічні свята на контробандних мандаринах заробили міліон теперь мош і клізьму дістати

М
Михаил

За наслідками проведеної перевірки начальнику Чопської митниці Міндоходів прокуратурою області до відповідальності притягнуто 4 посадові особи Чопської митниці Міндоходів.

ЗП
За правду

Черню пишуть, клоуни недороблені, примітиви ходячі. Роблять дешеву сенсацію, на чому ? Подумайте, люди добрі, хіба за таке виносять припис про дисциплінарне стягнення ? "Наїхали" примітивно, хотіли залякати, щоб долю свою мати

Т
толя

із совецького мультика слова[шо опять...ну ты заходи,если чего].

Читайте також