Закарпатська СБУ урочисто підняла прапор України (ФОТО)

11
0

Вранці 23 серпня на площі Народній в Ужгороді керівники Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, інших правоохоронних структур, місцевих органів влади та представники громадськості взяли участь в урочистому піднятті Державного Прапора України.

Того ж дня в Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області відбулися урочисті збори, присвячені 20-й річниці Незалежності України. Т.в.о. начальника УСБУ в Закарпатській області Віктор Любенков зачитав привітання Голови Служби безпеки України: «Проголошення незалежності 24 серпня 1991 року реалізувало вікові прагнення Українського народу до національного відродження та духовної свободи, відкрило шлях до економічного зростання й культурного піднесення. Саме наше покоління стало свідками проголошеної Незалежності. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, державою та нащадками, це необхідність консолідації зусиль і загального порозуміння задля поступального розвитку нашої Батьківщини, задля благополуччя народу».

Під час урочистостей співробітникам регіонального органу державної безпеки були вручені відомчі відзнаки, подяки та грамоти.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також