Закарпатська СБУ викрила інтернет-адміна, який піарив терористичні ДНР та ЛНР

11
11

У Закарпатській області Служба безпеки України викрила протиправну діяльність адміністратора кількох веб-ресурсів, який розміщував антиукраїнські матеріли та інформацію про підтримку терористичних угрупувань «ДНР/ЛНР».

Під час обшуку співробітники УСБУ в Закарпатській області вилучили комп’ютерну техніку, яку використовував зловмисник для розміщення антиукраїнських матеріалів.

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 109 (публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу) Кримінального кодексу України.

Прес-центр СБ України

Коментарі

І)
Інформатор )

Частина 2 До речі не знаю хто там сидить у пресс службі але за п"ять днів ще навіть не висунуто підозру. Можна говорити що родину та підприємців пограбували "в законі", та робити обшуки у кожного за спілкування в соціальних мережах. Ще щось розкажуть допишу. p.s. Прошу тих хто юридично обізнаний відповісти: А мене за цей пост загребуть

І)
Інформатор )

Частина 1 Про все по порядку: Звинувачення грунтуються (хоча за п"ять днів навіть не пред"явлено підозри) на нібито причетність т.зв. "адміна" до сторінки в соціальній мережі http://vk.com/id298082290 (Илья Ангелов), яка скоріш за все і була створена співробітниками ((( для отримання ухвали суду на доступ до помешкання, конфіскації техніки та !!!грошових коштів!!! (т.зв. "адмін" є достатньо фінансово успішною людиною і багатодітним батьком). До слова і поваги суддя дав дозвіл лише на техніку і не залишив дітей голодувати. Далі співробітники з порушеннями процедури провели обшук і вилучили всю компьютерну техніку родини, а також з арендованих приміщень, навіть дитячі пристрої і телефони. Загальне враження, що справа "зшита білими нитками", що покаже подальше розслідування, звичайно, якщо це розслідування буде не упередженним, не заангажованим та об"єктивним.

СС
Свобода слова

МИЗДОБУЛИ!

З
Закарпатець

----------ДОПОВІДНА В СБУ---------------- ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА СТАРУ ШАПОКЛЯК - ВОНА ПО-ЗВІРЯЧОМУ ЗАЦЬКУВАЛА ЧЕБУРАШКУ І НОСИТЬ В СУМЦІ ЩУРА ПІДОЗРІЛО СХОЖУ НА ЯЙЦЕНЮХА

З
Закарпатець

--------------ДОПОВІДНА В СБУ----------------------- Перебуваючи проїздом , за Вашим завданням в Москві, з великим трудом викрав записку Путіна: ДОРОГІ БАНДЕРІВЦІ, СПАСИБІ ВАМ І ВАШОМУ СУТЕНЕРУ ОБАМІ ЗА КРИМ, БЕЗ ЙОГО ЧОРНОГО МОЗОЧКА І ВАШИХ КОРИЧНЕВИХ МІЗКІВ Я Б ЙОГО НЕ ПРИЄДНАВ, ОКРЕМЕ, ВЕЛИКЕ СПАСИБІ ЗА ПІВДЕННИЙ СХІД УКРАЇНИ, ЯКЩО ЗМОЖЕТЕ ДОПОМОЖІТЬ ПОВЕРНУТИ АЛЯСКУ. ЛІКУВАННЯ В САНАТОРІЯХ КРИМУ ТА ОРДЕН ДВОГОЛОВИЙ ХОХОЛ НА САЛІ ГАРАНТУЮ КОЖНОМУ. -------------- В. В. ПУТІН

З
Закарпатець

Часом це не я? ----------------ДОПОВІДНА В СБУ--------------- Обстежуючи, за Вашим наказом туалети Мукачева, виявив на стінах нові гасла МАЙДАУНА: Слава Інфляції! Дефолту Слава ! Смерть стабільності! Злидні понад усе !

Д
допис

просто трольований вброс.або тупачисько из сбу не знайе,про што пише.Админ-се структурна частина сайту из правами модерацийи,што ознчайе,же се мали боти сайти ДНР-ЛНР.Таких нема.Кидь на самому прощитали дописовача по компови,што вероятно,то се не може боти админ,се просто дописовач.В такому случайови мож лиш сказати,же педерасти из сбу липше би одловльовали правосеку тай йим подобних терористу,чим за правду пишучим народом охотилися.Скоро банду майдауну похерять,тай сих сбушнику-долбойобу ид отвиту приведуть.

З
звернить

увагу на сепаратиста из унгвара олега дибу.позивний "дибил" .призивайе ид звеженню правительства .админуйе промацкальський сайт,веде антиконституцийну роботу серед населення закарпаття. гонорар за информацию передайте у фонд зажисту гени мацкальовича гафурова.

И
интересно

коли сбушнийе педерасти арестувуть майдауну,котрийе не лиш закликали до антиконституцийного зверження строю,но його осуществили.Пудскажу пару челяднику 6 парашин-вальцман,яйценюх,трупчинов. такоже правосеки-гомосеки во глави их клоуном ярошманом.

З
закарпатець

Це Фому імили з Мукачевомогу? Чи ще іншаки дебіли суть?

ПД
Пішто Дезідерійович

невже того бота Закарпатця імили...

Читайте також