Закарпатська влада домовилася з ветеранами та чорнобильцями

5
0

Закарпатська обласна державна адміністрація та Організація ветеранів України Закарпатської області, Закарпатська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій, Закарпатське обласне відділення Всеукраїнської організації ветеранів, громадська організація „Союз Чорнобиль України Закарпатської області”, Закарпатська обласна організація „Товариство добровольців – учасників війни” підписали Меморандум про взаємодію і співробітництво.

 

Основна мета угоди - збереження злагоди в суспільстві та забезпечення гідного рівня життя ветеранів війн та учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. У цьому документі сторони виразили спільне розуміння щодо розвитку країни та області та домовилися забезпечити взаємну підтримку і активну співпрацю в питаннях соціально-економічного і гуманітарного розвитку Закарпаття.

Підписавши цей документ, обласна влада взяла на себе зобов’язання у 2012 році посилити соціальний захист ветеранів війн та чорнобильців. Зокрема, мова йде про конкретні цифри, які підуть на соціальні виплати, надання пільг та компенсації. Зі свого боку, громадські організації ветеранів війн та чорнобильців зобов’язуються брати активну участь у роботі Громадської ради при ОДА, інших консультативно-дорадчих органах, створених при органах виконавчої влади, проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед своїх членів.

З повним текстом Меморандуму можна ознайомитися на офіційному ВЕБ-сайті Закарпатської облдержадміністрації, у розділі «Громадянське суспільство і влада».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також