Закарпатська влада відзначила добровольців війни та енергетиків

3
1

за вагомий особистий внесок

За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху в області, патріотичне виховання молоді та активну участь у громадському житті нагороджено почесними грамотами обласної державної адміністрації.



Савчука Миколу – голову Великобичківської первинної організації „Товариства добровольців Закарпаття – учасників війни”, Рахівський район та Сушанина Михайла – члена правління Іршавської районної організації „Товариства добровольців Закарпаття – учасників війни”.



За вагомий внесок у розвиток енергетичної галузі області, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня енергетика нагороджено почесними грамотами обласної державної адміністрації трудовий колектив Мукачівського району електромереж відкритого акціонерного товариства Енергопостачальна компанія „Закарпаттяобленерго”, Ільницького Михайла – в.о. начальника Мукачівського міського району електромереж, Кісюка Володимира – директора з охорони праці, Ковача Сергія – заступника директора з економіки та фінансів та Метяшовські Ернеста – помічника генерального директора цієї компанії.


Також оголошено подяку голови обласної державної адміністрації ряду працівникам енергетичної компанії.


 


Коментарі

С
спостерігач

а світло дорощає

Читайте також