Закарпатська влада

5
0

привітала працівників водного господарства краю

1 травня в Ужгороді в Закарпатському обласному ляльковому театрі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників водного господарства, в якому взяли участь заступник голови Закарпатської ОДА Володимир Гоблик та керуючий справами апарату Закарпатської обласної ради Віктор Бульчак.
Вітаючи водогосподарників краю, Володимир Гоблик вручив Почесні грамоти Закарпатської облдержадміністрації, а також цінні подарунки від імені Віктора Балоги.
Віктор Бульчак за дорученням голови облради Михайла Кічковського, який сьогодні перебуває на пленарному засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи у Страсбурзі (Франція), вручив відзнаки облради та зачитав вітальну адресу:
"ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА!
Відзначення на державному рівні вже четвертий рік поспіль Вашого професійного свята – найперше засвідчує вагомий загальносуспільний внесок працівників багатосотенного колективу водогосподарників Закарпаття, які самовіддано трудяться в унікальній сфері народного господарства області.
І це цілком природно. Адже Ваша цілеспрямована, повсякденна діяльність підпорядкована благородній, суспільнозначимій меті – збереженню, раціональному використанню різноманітних водних ресурсів регіону, дотриманню у належному стані природного водно-повітряного балансу, якості води, надійному протипаводковому захисту промислових та соціально-культурних об’єктів, населення нашого краю.
Тож від імені обласної ради, широкого депутатського активу прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників водного господарства! Сердечно бажаємо Вам, усім працівникам галузі, ветеранам водного господарства міцного здоров’я, життєвого оптимізму, успіхів і новаторських звершень у нелегкій щоденній праці, збереження і примноження кращих трудових традицій, добробуту і щастя в кожній родині, усіх людських гараздів.
З ПОВАГОЮ –
Голова Закарпатської обласної ради Михайло КІЧКОВСЬКИЙ."

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також