Закарпатське кохання: В Угорщині з Тиси виловили пляшку з повідомленням, якій дев’ять років (ВІДЕО)

9
8

Про це повідомляють активісти угорської організації «Pet Kupa».

Нажаль, активістами щорічно прибирається із річок тони пластику, який пливе по річкам із нашої області. А у одній такій пластиковій пляшці навіть була записка, яку написала дев’ять років назад Тотар Мирося.

«Хочу, аби Вітя любив лиш мене і завтра задирався до мене…»

Лист датований 11 листопада 2010 року. Так, можливо дівчина тоді була школяркою і в такий спосіб вирішила загадати бажання чим самим забруднила річку.


Коментарі

М
Миті

Шоп добі добре ся срало, Митро! Бо як добре ся сре, до добре ся їсть. А як добре їсть, то добре зарбляє

СМ
Сятый Митро

Йовбані ви язичники, бліеть, хреста божого, даруйте, Божого на вас ниє. Шо сесе за стаття убожеська? Пропаганда подросткового секса? Чи пропаганда ББПЕ? Се бов сятый Митрик, йо.

Р
Роман

Кинути порожню пляшку у ріку, навіть з запискою є пакість. Вона верненться пакосникам. Не думаву, що угорець подякував пакосникам за цю пляшку. Навіть ромали не роблять таку пакість нікому - не кідають пляшки у ріку.

А
Альгердас

Ржу нимагу! Мадьярам реально нефиг чем занятся? Cо фсех бутылак свинчивать крышки и сотреть - а чё там внутри, Вы на вкус пробуйте!

М
Мацкаль

Это фейк. За 8 лет ту бумагу бы так покрутило на сонце что она стала бы туалетного цвета от выгорания. Трындят всякую фигню ))).

МЗ
Мало заипало

Закарпатські ворожки в ділі щи з детства...задирався мля

7788 до 08:43

Та ти вже ЗАДОВБАВ з своїми побоїщами і фітнес клубами!!!! Уже надоїло!!!! Кілько мош лиш про то писати, говорити??? Іди пуд гороттєл та там розпинайся!!!!

МН
Мукачево не Палєрмо

Це дуже серйозна новина! Порівнюючи з тим що в Мукачеві люди влаштували побоїще в фітнес залі D-fitness та стрільбу в парку Кузьменка (Горького) і залишаються безнаказаними. Хтось намагається зам‘яти кримінальні розбірки в місті Мукачево.

Читайте також