Закарпатське озеро Горбок, не приносить гроші (ВІДЕО)

55
10

Велике водосховище, що в Іршавському селі Горбок хоч і манить купу туристів та відпочивальників, не приносить місцевим жителям ніякого прибутку.

Ним також користується одне з фермерських господарств, та сільська казна від цього не отримує ані копійки. Люди кажуть: ще торік їм обіцяли підтримувати село, та як виявилось, обіцянки були порожніми.

М-Студіо

Коментарі

Р
РИБАК

Віддайте озеро сільській громаді!!! Седяни! Ми (рибаки) вас підтримаємо. Трохи згуртуйтеся, виступіть проти куркульщини, а ми приїдемо і допоможемо Вам. На Горбок їзжу з 1972 р. Багато друзів зустрів там. Обіцяю привезти групу підтримки мінімум 30 чоловік!

О
ОКО

Ти молодець, що признався-лижеш і постійно, а б"єш не далеко, а тут зовсім рядом! ДАЛЕКОБІЙНИК????

ИП
Имя пользователя

Ні, я не злодій, бо я не являюсь держсложбовцьом(Там всі тварюки сидять), я звичайний далекобійник - і я не є прихильником Балог, а за Олексика вперше чую ))) Це Ти там з Ригама деребаниш та змітаєш все підряд, щож це Тебе мій комент так в'їв? Лизун Ковбаси?

ДІ
До імя по-ля

Ти мабуть сам злодій та захисник Олексика старшого, та вбивць синів. На яких клеймо-автовбивць, а щоб відкупитись треба багато красти. Це заслуга Балоги В.І.,що ці Олексики всією сімєю не сидять в тюрмі...

M
mikmak

Ділиться. З жепа в жеп.

СК
Сергій К

А що Зкарпатський рибокомбінат (Олексика) грошима з селом не ділиться (хоча б за ту ж оренду с/г площ зайнятих під рибник) ?.....

В
Вася

Засрали озеро...

ИП
Имя пользователя

Самі повірили Ригам, а зараз ревуть... Незроуміло чому кошти поступають у Арданівську с-р, коли озеро знаходиться на території Доробратівської? Отож - це Риговським Псам таким як Аклкаш Ковбаско вигідно... шо тут далі говорити...

V
vba

Спали спалиі проснулися з новим сном.Придумали де ще можна гроші взяти.Які кошти для садочків, для лікарень -це кошти для їхнього поповнення.Як легко можна заробати гроші не виїджати за кордон, і не залишата свою сімю.Вони це озеро не будували ,а на природі можно заробати.Питання , коли удавяться?

D
dyr

Перед тим,як іти на озеро,потрібно зайти в кожну хижу села і заплатити по 10 грн.зап

Читайте також