Закарпатські абоненти Vodafone близько 4-х годин сиділи без мобільного зв'язку

1
59

Мережа працювала з перебоями ще з першої половини дня суботи, 11 березня, скаржилися читачі Mukachevo.net, а близько 17:00 вона взагалі зникла аж до близько 21:00.

При спробі зателефонувати на будь який з номерів з номеру Vodafone користувачі мобільного зв'язку чули "мережа перевантажена", або виклив миттєво збивається. У великої кількості закарпатських абонентів оператора певний час взагалі була відсутня мережа.

Про це інформували жителі Ужгорода, Мукачева, Сваляви, Берегова, Хуста, Перечина, Іршави.

Жодних офіційних повідомлень від компанії про технічні проблеми не було. Однак на звернення абонентів оператори інформують про технічні несправності та обрив мережі, які вони обіцяють незабаром усунути.

Близько 21:00 зв'язок поступово почав відновлюватися у абонентів. Але близько 22:00 деякі абоненти продовжували інформувати про його відсутність. Дехто, аби себе розрадити, почав публікувати жарти про інцидент.

Коментарі

К
коля

потрібні вони абоненту чи не потрібні.... А виправданням цього грабунку є те, що компанія змінила назви своїм тарифам. Звертаюся до Антикорупційного бюро , Генеральної прокуратури, Поліції, Комітетів із захисту прав споживачів та інших організацій із проханням припинити вищеописаний грабунок абонентів компанією Vodafone (МТС) .

К
коля

Vodafone (МТС) на протязі лише останнього місяця грабувала ( у прямому смислі) своїх абонентів наступним способом. Спочатку компанія надсилає абоненту смс-ку, у якій повідомляє, що назва тарифу зміниться. Абонент, прочитавши таку смс-ку, зазвичай нічого поганого не передбачає: зміниться то й зміниться, мені то що до того? Але вже через кілька днів абонент раптом виявляє, що з його телефоннного рахунку компания без ніякої причини відрахувала певну суму грошей (від 32 грн. і більше). Одночасно абонент отримує смс-ку від компанії, що гроші з його рахунку зняті через те, що у майбутньому компанія Vodafone (МТС) буде надавати йому якісь додаткові послуги. Абонент, звісно, телефонує у справку МТС і заявляє оператору, що це якась плутанина, адже насправді він ні про які додаткові послуги не просив. Тоді оператор повідомляє, що тепер просити і не треба, і що тепер з його рахунку компанія Vodafone (МТС) буде щомісяця знімати гроші за майбутні додаткові послуги , причому не залежно від того, чи

М
Мукачівець

В каждой сети мобильной связи периодически появляются проблемы, и Vodafone не исключение. Нечего с этого делать трагедию.

В
Вікторович

Но зате ціни по тарифам заламують до фантастичних ,такого ніколи не було , щоб зразу на 30 - 40 процентів АФЕРИСТИ -------- тепер читайте коментарі людей ----- ви ж так хочете чути на якому рівні ваш сервіс АФЕРИСТИ

ПН
Переходіть на Лайф

І 3G на Лайф супер

ПН
Переходіть на Лайф

Лайф тягне нормально і ніяких проблем з ним ніколи не було , користуюсь ним уже 7 років

ПН
Переходіть на Лайф

Переходіть на Лайф

М
Мила

Народ киби усі поміняли оператора наприклад на Київстар і он б обламалися і нам би ліпше було бо там такого ниє

Д
депешпарк

Лохофон)

Ш
Шоні

Не працює

С
Сергій

Станції МТС старі. Обладнання ніко не міняє. У команії проблеми - це всі давно відчувають.

U
usinah

користуйтесь Інтернетом, чудаки ви на букву "М"..................

ДМ
Дід Мозай

Дід-Мозай. зявився звязок супер 0:18 .к-ч. П/С - до гнилоти , водафон глючіть постійно як і и ти, сиди дома і невиходи!!!!!

ДМ
Дід Мозай

Село.Лавки 00:00 звяску немає шо за фігня, ане водафон , кожному абоненту моральний та матеріальний збиток??????

СС
Село Софія р-н Мукачівський

12 година ночі связі нема

М
Мешканець

В селах мукачівського району водафон просто нетягне .фууууу а не оператор

С
Слiдак

Це киiвстар iз лайфом намутили все.......убирають конкурентiв. Ха-ха

М
мукачівець

мудафон....

L
Leo

Зараз 22:30 звязку нема (Берегово) - сраний водофон ...... альо альо на нас сепари напали !!! навіть нема як міліцію викликати !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
мункач

Люди невозмущайтесь,я в німеччині,мобільний звязок ужасний,мінімальне поповнення15евро,а щоб поговорити треба тричі перезвонювати

П
Пішта

Туйка вже й Доманинцях заробило, гута синя

П
Пітьо

Пак уже і в Мукачево робить громова куля би го побила і тот домофон.

Й
Йоні

В Зняцеві тільки шо відновився звязок

С
спостеригач

вадим правильно каже....як визвати швидку або якась родить и не може визвати навить такси...водафон треба компенсировать ваше бездияльнисть

I
Ivan

Зелёные человечки с приходом весны, украли у Закарпатья весь Асфальт с дорог, и сервера Водафоне.... Люди наконец-то стали свободными, любить друг друга не по телефонам, а глаза в глаза, не писать смс, а ручкой по бумаге - письма, читать книжки, а не путинские новости через Яндекс.....

К
КАПЄЦЬ

@До гнилоти: бачу познаніє в відрофоні і мережі у тебе нуль! навіть не 0 а нуль. Ніфіга не набирається 112. І відрофон повне гамно як по 3ге так і тарифах і то не 2 рази в рік глючить. Ти просто сидиш у дома - ніде не ходиш.

П
Пітьо

техніка срана в 21 столітті хотів би бачити як би у Вас на швидкості двічі у році колесо відпало на машині а потім скора не доїхала.

НУ
Наталья Ужгород

В Закарпатье с утра нет связи и нет никаких фициальных сообщений от Водафон про причины отсутствия или же когда ожидать связь. Ребенок находится в дороге и нет с ним связи - это просто ужасно! Родители - пенсионеры также без связи. ЗАВТРА ЖЕ ПЕРЕХОДИМ НА ДРУГОГО ОПЕРАТОРА!!!

Ю
юлій

Давно звернув увагу, що київська влада ЖОДНОЇ національної мережі не контролює. І ніхто на це не звертає уваги - ні уряд, ні Президент, ні СБУ, ні РНБУ, ні верховна зрада, ... можна довго продовжувати список. Мало того, ЮМС продали московитам, Київстар керується ними же (офіційно ж, звичайно, це український бренд), Лайф і тот 50 на 50 Ахметовький у турицький. Вернутися на стаціонарний - він тоже Ахметовський. І шо робити???? Так і хочеся комусь у Києві морду набити, посерйозному

ДГ
До гнилоти

Які ви всі пси. Серете у тарілку з якої їште!!!!! Ну не робить!!!!!! Такоє є і буде і у всіх операторів не лем в Україні ,а і у всьому світі, це техніка!!!!!!! Нелюбиться ідіть техенько куда хочете, нашо воняти. Я вижу туй усі ідеальні лиш один водафон 2 дня з 365 днів неробить і воні стільки.....!!! Коли по пяні телефони з карточками тіряєте та до рана можете прожити без телефона!? Урки верховинські. Скору визвати немош,а 1990 років як визивали? А кіть скора по пути поламлеся то тоже воняти начнете.!!! Ганьба ош такі у нас гнилі люди. Для дятлів. Даже якщо нема сіті то на 112 мож полюбому дзвонити!

О
Олег

Админы, почему мне все время выдает: Поле 'Ваш коментар...' містить лайливі слова

І
Ігор

МТС алах акбар

В
Вася

Вадафон говно, лайф и киевстар рулить!

J
Joni

Ну і....? Треба вам верховинцям Vodafone! Нєхєр баловаться на телефоні ідіть єбошіть.

М
мам

Сидимо як у бункері. Боже, які ми стали залежні від телефонів( і я в тому числі)

В
Вадим

Можливо зараз хтось не може визвати швидку допомогу і на кону чиєсь життя,можливо в когось пожар,або поліцію треба визвати,а рядом нікого нема лиш телефон мобільний ,який непрацює,шок!!!

В
Варошський

Переходіть на Київстар, працює чудово. МТС вже давно пора на яму

ДК
До Кости

Знаешь песенку надейся и жди ?

В
Вадим

Чекаємо,коли можна буде поміняти оператора не міняючи номер,бо Мтс із якістю зв'язку,підійде десь у африканських країнах

К
Костя

Так есть информация какая, или нет? когда заработает?

НФ
не фонат мтс

треба переходити на домашні телефони як раніше вони надійні.

Ю
Юрий

Надо переходить на киевстар

ДФ
до фаната

Воду та електрику скільки ремонтували, зимою діточки мерзли а ти телефон хотів би до рана ? оператор казав ож до середини весни майжень зроблять ! Сало окраїні !

ФМ
фанат мтс

Та шо не одремонтують до рана?

С
света

а от київстар робить класно треба переходити

І
Ігор

У Сваляві теж немає зв'язку

D
Dmitriy

МТС всегда в Мукачево было полным говном. А стало ещё большим отстоем. Половину слов собеседника не слышишь вообще, причем это всегда в большинстве районов города.

L
Life

Наконецто всі на Лайф перейдуть) Вічна пам'ять водафон(

ПА
Павло Анатолійович

Ну і що? Крім цього МТС більше нічого немає? Треба завжди мати у своєму телефоні ще одну сім-картку (Київстар, Лайф, Тримоб) і не буде ніяких проблем зі зв'язком

ПХ
Путин ху..ло

Лайф фуричить і передресація іде з мтс на на лайф.

Й
йовБак

то всЬо путін зараза

ПХ
Путин ху..ло

В Ужгрроді теж немає, вот і все гейм овер

М
Майкл

Мукачево, глухо везде. Ура 21-век

Ю
Юля

Дозвонилась к оператору.. у них сорвалось оборудование ! КОГДА СДЕЛАЮТ НЕ ИЗВЕСТНО ..говорят обманывать не хотят .. Но постараются в ближайшее время все исправить ... ну такое .. ни о чем!

Н
наталія

чому не має связі??

1
111

антена полная, но вызов вмиг обрывает

КЛ
Кум ларіскиної малої

Ключарки - паланок покриття також взагалі відсутнє

1
123

в Берегівському районї вже третїй мїсяць барахлить, короче повне г і в н о !!

І
ІГОР

Взагалі покриття відсутнє !

Читайте також