Закарпатські адвокати обговорили новий Кримінально-процесуальний кодекс

9
2

2-3 березня в Ужгороді проводиться засідання ради Спілки адвокатів України.

На зустрічі, зокрема, були присутні президент Спілки  адвокатів України Лідія Ізовітова, голова Ради адвокатів Закарпаття Олексій Фазекош, ректор Ужгородського Національного університету Федір Ващук.

Під час неформальної зустрічі обговорили питання роботи адвокатів з огляду на впровадження норм нового Кримінально-процесуального кодексу. 

До адвокатів звернувся і ректор найбільшого вишу краю – Федір Ващук. Він розповів: сьогодні юридичний фах є одним з найпопулярніших в УжНУ. Освіту на юрфаці здобувають майже 2,5 тис. студентів, а викладають – більше півсотні докторів та кандидатів юридичних наук.  Відтак, побажав правникам цікавих дискусій та плідної роботи.

Участь у форумі беруть понад 50 адвокатів. Упродовж засідання правозахисники заслухають звіт Правління щодо діяльності САУ. Також у програмі заходу – обговорення кількох актуальних тем. Зокрема, сучасного стану захисту та перспектив його вдосконалення за Кримінальним процесуальним кодексом України, питань стосовно реалізації положень закону «Про адвокатуру і адвокатську діяльність», проблем застосування закону України «Про безоплатну правову допомогу»  тощо. 

Коментарі

1
111

А банкова була на прямому зв*язку?

Л
Леша

Ледида и Ващук и сдесь влезли ??? Породив большой раскол в адвокатуре...

Читайте також