Закарпатські АвтоМайданівці пікетували "ЕпіЦентр" у Мукачеві (ФОТО, ВІДЕО)

6
66

Сьогодні, 15 лютого, активісти закарпатського АвтоМайдану організували блокування гіпермаркету "Епіцентр" у Мукачеві, мережа яких, як відомо, належить нардепу-регіоналу.

Загальний збір автомайданівців, як і планувалось, розпочався близько 13.00 на парковці мукачівського "Епіцентру".

Варто відмітити, що участь у блокування гіпермаркету взяли сотні активістів, які приїхали на 50 автомобілях з усього Закарпаття. Серед активістів були хустяне, ужгородці, берегівчани, виноградівці, мукачівці та жителі Тячівщини. 

З прикріпленими прапорами на автомобілях, автомайданівці зайняли практично всі вільні місця на парковці, а потім колоною проїхали між рядами з увімкненим сигналом. 

Перед центральним входом мітингувальники влаштували пікет, де роздавали листівки та тримали у руках антивладні плакати. Під вигуки "Слава Україні - героям слава", "Банду - геть", "Зека - геть" автомайданівці марширували колоною перед гіпермаркетом. 

Опісля блокування "Епіцентру", автомайданівці поїхали колоною до фонтану у мікрорайоні Росвигово, де також провели мирний мітинг. 

За їх словами, наступного тижня вони планують провести подібний автомарш на Берегівщині та Виноградівщині, з метою блокування бізнесу місцевих нардепів-регіоналів.

Мукачево.net 

Коментарі

Я
Я!!!

То же мне еще борцы за справедливость и демократию. Козлы Вы и пендосы с евромайдана! Кому не понятно – звони 0995061005 объясню – Юлий из Мукачево.

С
Слов"янин

Річ в тім, що усілякі "автомайдани", "ходи" та "віче" хороший засіб відмивати гроші держдепу США на "революцію". Ви навіть не уявляєте, як наш брат "опозиціонер" лохує заокеанських спонсорів. ЦРУ потрібно заснувати новий підрозділ по контролю за виділеними на "демократію" бабками. 5 млрд. доларів вже витрачено, а результат майже нульовий.

Ш
Шахта

ой опять гоню ....

ШГ
Шахта грамотею

Пишу с мобильного, иногда ошибки! А то что учиш русский - похвально!:)

А
Алексей

Шахта, "учится, учится"... русскую грамматику скурил, да? позорище

ШН
Шахта нижеписавшему

Тупее не придумаеш!!! Шариков! Учится, учится , и еще раз учится!!! От мйдана развивается майдаун мозга ! Иди лечись,Швондер:)

Ш
Шахта

ой люди я извиняюсь у меня обострение психоза еще раз извините не понимаю что пишу .

S
Studentka

Майданівці придурки чи як? Спочатку пікетують ЕПІЦЕНТР, а паралельно у ньому же купують мішки, каски, біти і все інше для потреб майдану. Діагноз - зазомбовані барани.

ЗС
За справидливість

Молодці давно потрібно було ізправляти помилки всеж таки самі вибирали президента, а Я за европу жизнь набагато кращою нестане,але будеме жити по законам справидливості, всеж таки ми від европи відстаєме на років 30 зрузуміють лиш ті хто там працював там не той уровень життя!!! А на Балогу нішто наговорювати, тому шо де би ми були якщо небулоби Балоги( один із найактивніших спонсорів, всі школи, всі церкви,скільки создано робочих міст,а Мукачево стало похожим на місто лиш тоді коли балога був мером, місто яке чисте стало,а шо було до балоги один прогрес тай універсам, вечером і відпочити небуло де.Балога всежтаки дав місту багато,ходете по новим тротуарам, приведені парки у порядок, просто в нашої молодьожі нема воспітанія що потрібно берегти те що зробилося для них,і я думаю ви так за нього говорете тому що завідуєте йому,всежтаки йому можна пам*ятник поставити!

Z
Zoltan

http://www.youtube.com/watch?v=NMuoJXYkqEk&feature=youtu.be

Ш
Шахта

Уймитесь, Шариковы!!! Вы жалкие клоуны, вас ненавидят даже в Европе!!! Пора уже снять розовые очки! Здесь кто работает, а не заглядывает в карман соседу, и так живет как в Европе! Так что не надо плеваться желчью из-за вашей тупости и ЗАВИСТИ-это самый сильный ваш двигатель! Работайте , над собой, своим мировоззрением , и Гоните галицаев!!!

СК
Сергею к

ты говоришь: вали в Сизрань , Пензу, Алма-ату....Так там уже места свободного нет от наших гостарбайтеров....КУДА НХ ВАЛИТЬ? СЕРЕГА? Может лучше пусть местные князья( за которых вы жопу рвете ) вложат наворованное и откроют людям заводы, фабрики..дадут рабочие места....КАК ДУМАЕШЬ, СЕРЕГА?

СК
Сергій К

Молодці хлопці.. Підтримую! А медведчуковська сволота погавкає-рогавкає та і заткається. Як там, пси гавкають а караван іде. Особливо тішить, коли ці гобліни говорять про свою ідейність, та вчать нас толерантності. Любиш Митний союз? Вали в Сизрань, Пензу чи Алма-Ату. Чого ти його, паскудб, з Мукачева любиш?

Т
толя

бліцкриг [ українського вибору ] провалився,україна не росія ,слова кучми стали пророчими.

М
Мукачівець

Молодці!!! Не можна щою ми своїми грошима фінансували беркут і міліцію яка вбиває і калічить наших громадян!!!

П
Патріотка

Шахте; мразь - это ты и такие как ты. Это вы в ПР все проплачиваете. Я сама ездила на Майдан в Киев за свои кровные честно заработанные и никто мне не проплачивал. Если бы в Украине не было таких как ты мразей, то и жили бы как в Европе по законам.

1
123

Шахта іди в шахту.раб

W
winkel

for Schahta&Co: Hey, Let's troll the fuck out of the twilight boards.......

Р
Реалист

Тут не выложили фото клоуна с мадярским флагом )Ну вот при чем тут Венгрия вообще? http://uzhgorod.in/var/plain_site/storage/images/media/am15/1798572_780083105355081_1024740171_n/1004233-1-rus-RU/1798572_780083105355081_1024740171_n_fit_content_width.jpg

С
Слов"янин

Шановний п. Вікторе Івановичу! Майдан "здувся". Будьте добрі, припиніть антидержавну діяльність! Жидо-масонський проект в Україні не пройшов. Якщо ви патріот рідної землі - ви мусите зробити все для її стабілізації. А не для хосна паразитів з ФРС США. Як ще можна, п. Вікторе, з Вами максимально інтелігентно спілкуватись? Невже Ви не розумієте, що завтра почнеться конкретна "жара", спрямована проти ворогів слов"янського народу?

У
Українець

А що за бидляче "НАРІД"? Є слово НАРОД, а зі своїм НАРІДОМ пакуйте чемодани і валіть у ПОЛЬШУ!

ВС
Василь Симоненко

Україно, п'ю твої зіниці Голубі й тривожні, ніби рань. Крешуть з них червоні блискавиці Революцій, бунтів і повстань. Україно! Ти для мене диво! І нехай пливе за роком рік, Буду, мамо горда і вродлива, З тебе дивуватися повік. Ради тебе перли в душі сію, Ради тебе мислю і творю — Хай мовчать Америки й Росії, Коли я з тобою говорю! Одійдіте, недруги лукаві! Друзі, зачекайте на путі! Маю я святе синівське право З матір'ю побуть на самоті.

С
Слов"янин

Шановний п. Вікторе Івановичу! Майдан "здувся". Будьте добрі, припиніть антидержавну діяльність! Жидо-масонський проект в Україні не пройшов. Якщо ви патріот рідної землі - ви мусите зробити все для її стабілізації. А не для хосна паразитів з ФРС США. Як ще можна, п. Вікторе, з Вами максимально інтелігентно спілкуватись? Невже Ви не розумієте, що завтра почнеться конкретна "жара"?

Ш
Шахта

Бандеровцам посвящается...

Ш
Шахта

Тоді вас люди називали псами, Бо ви лизали німцям постоли, Кричали "хайль" охриплими басами І "Ще не вмерла…" голосно ревли. Де ви ішли — там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям, — Плювала кров'ю "ненька Україна" У морди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали б і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі сходу не вернулись "москалі". Тепер ви знов, позв'язувавши кості, Торгуєте і оптом, і вроздріб, Нових катів припрошуєте в гості На українське сало і на хліб.

Ш
Шахта

Стояли мальчики стенойПока парламентская стая Страну делила меж собой, О привилегиях мечтая... Стояли в дождь, стояли в снег, Стояли - под плевком и матом, Стояли - им нужнее всех... Стояли - ведь они - солдаты. В который раз - в навоз по бровь... Прикрыв собою дармоедов, Стояли - почернев лицом , До чьей-то Пирровой победы... Стояли - намертво, как встарь. Стояли - не жалея тела. Горели- факелом живым Проплаченного беспредела. Стояли - до седых висков. До лживой похоронной тризны Мои сыны - родная кровь И пасынки своей Отчизны. Их предавали - сотню раз И снова - предадут иуды. Стоял ОМОН. Стоял СПЕЦНАЗ. Стояли мальчики - как чудо. И, вместе с ними, под Крестом Молитвою и Духом - вместе - Три инока вели свой бой, Как офицеры высшей чести. И если кто-то переврет - Сам сложу о них былины. Героям слава - это им, Святым страдальцам Украины.

Г
Горянин

Особо впечатляют активисты-протестанты на мерсах, фольцах, а особенно в Киеве - на хамерах и тоетах-камри. Страдальцы. Мл..ть!

Т
Тетяна

Триста литров отдали крови, Те, кто верит и верил в Майдан! Все молились! Отдали с любовью! Но не выжил Сеник Роман! А в парламенте — теледебаты, А а парламенте — визги и вой! Слава Богу, нашелся Булатов, Искалеченный, но живой! Мальчик–мальчик… погоны померкнут, Деньги кончатся… жизнь продлится! И короткого слова «беркут» Ты до старости будешь стыдиться! Но я знаю, что ты не такой! У тебя есть отец, мама, брат.. Что ж ты встал? Поезжай домой. Еще есть дорога назад!

Т
Тетяна

Здравствуй, мальчик, за серым щитом, выполняющий мерзкий приказ, Как же ты пожалеешь о том, что сегодня стреляешь в нас. Ты кого защищаешь, сынок? Тех, кто дал поглодать тебе кость? Зачем? Почему? Как ты мог? Ты ведь в этой стране не гость! Кучу денег притащишь домой, год не будешь вставать с дивана, только помни:на деньгах — кровь, кровь Сереженьки Нигояна. Когда будешь лететь в Шарм–ель–Шейх Отдыхать после братоубийства, за тобою потянется шлейф – то проклятье за Юру Вербицкого. Когда будешь идти назад, волоча шматья чемоданы, не забудь, что это глаза – те, что выбили на Майдане. Когда будешь сыну и дочке, покупать игрушки и велик, не забудь — это печень и почки, те, что выбили у вас в Райотделе. Когда квартиру получишь, голяком в теплой ванне ляг, вспомни парня, которого мучал на морозе ваш толстый хряк. Ну а если тебе по ночам Будет Миша Жизневский сниться? А еще пара сотен мам, Что готовы в слезах утопиться!

Ш
Шахта

Гореть под ногами земля будет 17 февраля у тебя, когда будешь когти рвать за перевал в тухольку или еще дремучее:)

Е
епіцентр

якби у балоги не лиш заводик кірпичний був, а й строїтельний супермаркет хоть один. нигда би не був епіцентр у мукачеві точно так як нема ані одного продуктового супермаркерта. Тому для мукачева всі ці притягнуті за вуха із києва ідеї не працюють. тут пікетувати треба клан, котрий засів язвою задовго до януковича з його регіоналами. і котрий между прочім за того януковича май активно агітовав. адмін, не поламай в істериці пальці, коли будеш терти цей комент)

У
Ужгород

Молодці! У регіоналів земля під ногами має горіти, за ті злочини, які вони зробили за чотири роки. Гіршого президента Україна не мала.

I
Ivan

Я ще раз повторююсь, обласний центр мав би бути десь в Хустi або Тячевi а краще в Рахови, бо там НАРIД ще патриотичний i активний. Бо в Вароши або Унгварi, лиш "ГЕШЕФТАРИ" котри думають лиш про гешефт,i iм однаково пiд ким ходити, пiд "Донецькими", Балогов або Медведчуком, лиш би копiйка падала i моя хата скраю. Але це помилка,бо якщо переможе та "чума" Донецька або Медвидь то буде жопа всiм, i бiзнесу тоже!!!

Р
Реалист

Оросвейг, деньги получили на акцию, нельзя никуда не ехать, нужно дать по 100 гривен таксистам и хоть пол часа постоять там вместе с ними без кукушек, что бы видели, что тех, кто финансирует никто не кидает на деньги, а честно отрабатывают, устраивая непонятные акции.

О
Оросвейг

Кось ми годен уповісти: нашо то треба було, і шо доброго то дало ? Комусь був з того хосен ? Видить ми ся, ош они просто задарь спалили бензін. Воліли дітям чоколаду на ті гроші купити.

Ф
фу

зомбі майдан в епіцентрі! чікош плаче за цею колоною клоунів!

Ш
Шахта

Панду геть!!! Спалите дома у себя во дворе шину, киньте об стену, коктоль Молотова , посмотрите 5 анал, завойте " ще не вмерла" минимум 10 раз, заволайте панду геть!!! Авось полегчает:)

Ш
Шахта

Слава Україні! Героям Слава!

Р
Реалист

Барву почему не блокируют? Она принадлежит человеку, который на президентских выборах агитировал за Януковича, работал долгое время министром в его правительстве. В чем проблема?

М
маня

Згідна з "Очевидець".Дійсно, роблять з мухи слона.Краще б пішли до церкви та помолилися.

ШН
Шахта нижеписавшему

Когда кончаются аргуметы, умные доводы, начинаются тупые оскорбления, хоть в этом проявите какой нибудь креатив, майданутые шариковы:)

Ш
шахтьору-Під*Расу

Ти чого ше сидиш??? Не чув шо криза началась? Бігом в аптеку, бо всі твої риги весь вазелін викуплять, а тобі не дістанеться.

Ш
Шахта

Нуууу, уважаемый, галицаям(если непреведи Господь, к власти придут) придется не только жопы лизать...оно ж тебе будет указывать каким именем ребенка называть, и это только невинные мелочи! Они ж больные люди, впитавшие с молоком матери ко всем и вся, кто не разделяет их точку зрения. Поверьте , я знаю о чем говорю!!!

Р
Реалист

А Вы все в курсе, что Автомайдан это Дорожный Контроль, только сменили название под обстоятельства? Изначально организаторы это те же самые личности из ДК. Помню по е-кам еще тогда этим активистам из ДК постоянно хотелось надавать. А Европу цыркачи хотят, Европа заплатит Украине 20 мод Евро, что бы хохлов там не было. А Янукович возьмет ) Не понятно что эти авто, мото или просто майдановцы на Закарпатье из себя корчат? Тут только залетные из Свобода жопу рвут, остальным как то по х-ю эти все движения, ну и еще бедное население ездит в Киев на заработки на майдане стоять. А время Х все ближе и ближе, поговорим после 17 февраля, псалтырь закажем дуракам.

DI
Do Ivana

Klass!!

ДШ
до Шахти

Шахта 15.02.2014 18:37 | IP: 195.16.78.xxx "Нет, у нас народ мудрый и роботящий, по сему здесь не комфортно всякой националистической мрази,благодатная почва для вас за перевалом." Народ роботящий, але не мудрий, а безбожно глупий, бо робить на всих злодиив из влади. Правду кажуть, ош наши люди всим гузицю лижуть, а кить им дихати дають,та щасливи до смерти. Не надоило вам ищи сю владу злодийську терпити, ци вам ушитко енно?? Безбожно глупий нарид...Народ без гордости.

Ш
Шахта

Ну зачем врать, честный ты наш, что за свои кровные-это по крайней мере смешно, а насчет того что сигналили, снимали... Вы клоуны, на клоунов так реагируют, это жизнь...

ОБ
Олег, Берегово

Івану - та ні, не так в нас і багато гнилі та нечисті. Просто оті гнилі "жекі" та "шахти" тут на роботі, сидять з ранку до ночі і срачать, срачать, срачать... А адмін сайту не встигає їх банити (а варто було б - бо це є інформаційна війна, і на ній немає місця шляхетному "плюралізму думок"). Щодо акції: всі їдуть за свій рахунок. Купа народу привітно сигналить, знімають на мобілки - тобто, реагують позитивно. Одне прикро - в Мукачево приїхали машини з Ужгорода, Виноградова, Берегова, Іршави - але саме Мукачево було представлено ну дуже слабо...

0
000

Боже-боже,дай розуму людям!

Ш
Шахта

Нет, у нас народ мудрый и роботящий, по сему здесь не комфортно всякой националистической мрази,благодатная почва для вас за перевалом.

I
ivan

Читаючи коменти,стаэ зрозумило,чому в нашому краi приживаться всяка нечисть, СДПУо, ПР, всякi Медведчуки, у нас НАРIД ГНИЛИЙ.

Ш
Шахта

Страна должна знать своих "хероев":)

Ч
Читач

Mukachevo.net Навіщо на фотографіях показуєте номера автомобілів????

ШН
Шахта неадеквату

Вы,милейший, задумались бы лучше о последствиях...

У
уп

Товарищ, верь! Пройдут года И демократия и гласность И уж тогда госбезопасность Припомнит ваши имена...)))))

С
сивлюський

Нервозитесь Під*Ри кончені??? Значить такі акції дієві. Ще би вікна ригам побити та морди все краще б було.

ШР
Шахта радикалу

Ты еще не в схроне, галицай недобитый?!

СУ
слава україні

молодці .Але з бандою треба діяти більш радикально

М
мункачі

Таких автомайданівців пиздити треба, по місту аварійну ситуацію роблять. Видали гроші на бензин і катаються по Закарпаттю.Краще такі гроші дайте на дитбудинки або на лікування хворих дітей

S
smishno

xerneu stradaut, nu i pokatalys, i sho zminylos. prydurky

У
Ужгород

долбойоби

Ш
Шахта

Слов нет... Майданутые клоуны, Шариковы нашего времени!

М
Мукачівець

Народ бачить, що це проплачене "бидло" заважає нормальним працьовитим закарпатцям жити, ще і вулиці захаращують своїми "ломами". Невидно Балогівських МЕРСІВ-ШМЕРСІВ. Де вони???

І
Ігор

Євро-романтики ще не зрозуміли, що іх фінансування вже припинилося)...

М
микола

Дивно, як можливо 30-ма автомобілями зайняти всі місця парковки біля ЄПІЦЕНТРУ.

О
Очевидець

Маленька поправка. 50 автомобілів не було - отсили 30. Сотней активістів також не було. там і до 100 чоловік було далеко. все закінчилося за 45 Хв.

Читайте також