Закарпатські баскетболісти зіграли турнір пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

4
0

З ініціативи МБКВ «Імпульс» та мукачівської міської спілки учасників афганської війни та інших локальних конфліктів (голова Віталій Семенчук) пройшов IX відкритий баскетбольний турнір з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Баскетболістів привітав учасник бойових дій, майор у відставці Василь Нагірний. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто не повернувся додому і загинув при виконанні інтернаціонального обов’язку .

Протягом дня 9 чоловічих та 2 жіночі команди з Ужгорода, Чопа, Хуста, Мукачева, Ракошина, збірної прикордонників та армійські команди Мукачівського гарнізону боролися за перехідний кубок на честь воїнів-афганців.

До фінального поєдинку без поразок дійшли команди «Фішер» та МБКВ «Імпульс». Матч між ними приніс перемогу БК «Фішер» 47:45. У грі за третє місце БК «Росвигово» з рахунком 43:38 переграв збірну Хуста. Кращим снайпером став Костянтин Костенко («Фішер»), який закинув у кошики суперників 42 очки.

Кращі гравці та призери турніру отримали від організаторів дипломи, вимпели та сувеніри. Організатори турніру висловлюють щиру подяку директору ОАП «Фішер-Мукачево» Василю Рябичу та директору фітнес-клубу «Фіт-кьорвс» Світлані Саприкіній.

20 лютого в Мукачеві в спортивному залі ЗОШ №10 відбудеться X традиційний баскетбольний турнір на честь Дня захисника вітчизни. Запрошуються всі бажаючі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також