Закарпатські Білки відсвяткували День села

13
0

День первоверховних апостолів Петра і Павла християни відзначають по-особливому.

 

Для жителів села Білки це ще й храмове свято. Вже з самого ранку вони прямують до церкви, аби помолитися, по-християнськи відзначити празник. Після богослужіння всі охочі мають змогу придбати різноманітні солодощі, дрібниці, посмакувати наїдками, які пропонують підприємці.
 
Концерт за участі відомих співаків зібрав під вечір чимало глядачів. Своїми талантами білківчан та гостей порадували місцеві таланти, якими опікується Ірина Паньканинець.  Можна було вдосталь насміятися від виступу театру пісні «Забава» з Тернопільщини. Їх сільський гумор сподобався всім, добряче розвеселив.  Співом та милозвучними піснями зачаровував  дипломант та учасник багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів Анатолій Барна. 
 
«На ура» сприйняли на концерті творчість Івана Пилипця та Богдана Щирби. Обидва вони у різні роки є переможцями програми «Караоке на майдані». Почастували відпочивальників доброю порцією справжнього драйву.
 
Бурхливими оплесками й з нетерпінням зустріли на концертній програмі анонсовану популярну українську співачку Наталію Валевську.  Вона є володаркою «Золотої зірки» Алли Пугачової. Тому й не дивно, що зірка такого масштабу не лише природно вписалася у святкову атмосферу, а й подарувала всім масу позитивних емоцій.       
 
Між виступами співаків охочі могли випробувати свої творчі сили на своєрідному «Х-фактор» по-білківськи. 
 
До речі, хто хотів швидко дістатися в центр чи додому, викликати таксі не доводилося. По селу курсувала колоритна карета, упряжена кіньми, яка за символічну плату підвозила. 
 
Завершилося свято незабутніми феєрверками. Для охочих танцювати до  ранку організували дискотеку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також