Закарпатські чоловіки ховаються від призову закордоном

8
19

Як повідомив на сесії облради Іван Васильцюн, військовий комісар Закарпаття, в області починаючи з 2 березня вдалося викликати до комісаріатів 300 тис.чоловіків для військових дій.

Однак, водночас, комічна і плачевна ситуація склалася в чотирьох районах області - Тячівському, Берегівському, Виноградівському і Рахівському. Тут спостерігається масовий виїзд чоловіків закордон, котрі, за славами пана Івана, таким чином рятуються від призову.

«Військові частини на Закарпатті приведені до повної бойової готовності. До відправлення вже готові 400 осіб. Вони пройшли всі навчання", - зазначив пана Васильцюн.

Він, однак, також додав, що для повного укомплектуваання армії потрібні додаткові бронежилети та намети, де буде розміщений особовий склад.

Мукачево.net

Коментарі

І
Іштван

Нічого з цифрами не переплутали? про які 300 000 (!) чоловіків іде мова??? Чергова спроба роздмухування національної ворожнечі в межах Закарпаття. А що сказати тоді про рахівських чи міжгірських хлопців, які тепер в Росії працюють на заробітках? Що продались окупантам? Чи нема таких? Люди, уважно читайте новини і думайте, думайте, думайте

ВМ
всі мают пуйти покласти життя

За Ефремових чечетових Балогі Шуфричів, то ся буде називати За Родіну, а потом вернутися, і пуйти на заробітки, аби названі вище пани , могли жити спокійно, і дали обкрадати народ.

Я
я

бессмысленная война. Ради чего закарпатские ребята должны отдавать свои жизни?

П
п

велый х.й оны забылы на вашу украинську армию! най политыкив сынкы идуть захищаты ридну украину а не заграныцев тусуватыся по клубах!

NaVi Хвост

пффф, так і я не біжу у військомат, вот три роки гуляю собі і нормально. мені треба годувати сімю а не служити і байдикувати в армії . і на війну не збираюсь для чого я своє життя ставлю вище . смисла нема піти в перші ряди і лягнути там першим дурна смерть ізза того шо політики не поділили владу не дякую краще попрацюю собі.

С
сд

в нормальному суспільстві політики бипломати оббивають поріг "агресора" для ведення діалогу, в україні показують які вони вперті та не хочуть діалогу, а хочуть багато трупів для реклами "ми такі нещасні" - нещасний народ наш, де відсутня дипломаційна традиція, алише вперті бариги всюду! війна то є отаній важель! за наших долбенів з віллами в єс хай воює його родина!

I
Istvan

"при розподілі соціальних допомог"... ги-ги Про які соціальні допомоги говоришь? Це тільки якась подачка чи милостиня. Людям не допомога потрібна, а чесна, пристойна робота й зарплата!!

У
Українець

все правильно ) бо під військкомати для камери збиралися добровольці + гастролери зі Львова, що ні для кого не секрет. А закарпатські свідомі хлопці поклали хер на політику! І за політиків воювати не будуть, там є "Сєня - кулявлоб", от хай наймає за свої гроші найманців. Опозиція ж була перша хто виступав за відміну обовязкового призову і за контракту армію. Тому хай прикриють варежки, за що кричали - те мають!

I
Istvan

Закарпатським угорцям та румунам Україна - не Батьківщина...

М
мария

пидтримую игора,за роки незалежности на заходы не выдкрили жоден завод,щоб була робота и наши люди не ъздили посвитах заробляти

М
Мукачівець

...така ситуація в цих районах не тому, що там хлопці ,,вкалують,, по зароботках на благо Батьківщини !,...таких багато і на решті території області! Просто там більше нац меншин ( румин, венгрів ,циган ) які на побутовому рівні не сприймають Україну як Батьківщину!... засуджувати їх за це не можно , але треба буде це врахувати при розподілі соціальних допомог і бюджету в мирний час. і вони не будуть мати морального права заявляти якісь претензії! Це буде демократично.

І
Ідея

Хай приклад покажуть Балогівські чада

СП
судячи по афганцям і чорнобильцям

Батьківщина оцінила їх заслуги, так що вони раз на місяць збираються в Киеві і вимагають свої пенсії, уже відсужені в судах, і так не виплачені і не виплачуються, іти воювати за таку ВР, яка написала письмо в Польський Сейм, з пропозиціею признати геноцид поляків українцями, треба подумати, Шуфрич із своїм сином мае кровью змити гріхи перед народом,а ті хлопи не переживайте, прийдуть і повоюют, айбо сімї треба нагодувати,їх сімї не буде годувати ниякий депутат.

І
ігор

а захищати Батьківщину , виявляється то нікому !!!!

І
ігор

я думаю , що ті хлопці які за кордоном - не ховаються ,а заробляють на прожиття своїх сімей !!! Ось до чого довели країну за 23 роки !!!!!

Г
горний

У цих районах, як і в Закарпатті взагалі держава винудила чоловіків ходити по світу на заробітки, щоб елементарно прокормити свої сімї. Люди заганяли кровно зароблені гроші, а місцеві чиновники, врачі, викладачі вдало їх освоювали і розкрадали. Так от шановні, в першу чергу на війну мають піти діти хабарників і чиновників, депутатів і інших корупціонерів, а не зараз плакатися і опять кивати в бік простих трудяг. Якщо так буде, то повірте, ті вже фактично Європейці земляки, які чесно на стройках заробляють собі на хліб і які не знають що таке корупція, після місцевихсиночків і самих хабарників, самі підуть на фронт. А то як красти на місці, то ми самі справимось, а як воювати, то ми почекаємо трудяг з за кордону. Совість треба мати мажорчики і ваим родичам.

Р
рахів

ганьба тим трусам

С
справжні

мужчини бля...

МД
Май да нутий

А де тепер ваша "добровільна явка в військомати" громадська свідомісь, про які цей чудесний сайт писай нещодавно?

Читайте також