Закарпатські чиновники віддали одноденну зарплату дітям

7
0

в рамках благодійної акції “Кожній дитині родину”

Чиновники апарату Закарпатської облдержадміністрації перерахували свій одноденний заробіток на потреби дитячих будинків сімейного типу. Про це повідомили із управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.



Зарплату за один робочий день працівники Закарпатської ОДА перерахували на рахунок Ужгородського міського благодійного фонду “Клуб Альтруса Ужгород” в рамках благодійної акції “Кожній дитині родину”, підтримавши таким чином відповідну пропозицію Президента України Віктора Ющенка. За ці гроші буде придбано побутову техніку для дитячих будинків. Керівництво облдержадміністрації закликало всі органи місцевої виконавчої влади підтримати таку ініціативу.




Закарпаття ― єдина область України, у якій минуло року зафіксовано природний приріст населення. Область також є лідером за кількістю багатодітних сімей: сьогодні тут нараховується їх понад 15 тисяч. У понад тридцятьох родинах виховується 10 і більше дітей.



На Закарпатті створено 24 дитячі будинки сімейного типу та 23 прийомні сім’ї, в яких виховуються 204 сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Цього року в області планують створити ще 3 дитячі сімейного типу та 9 прийомних сімей.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також