Закарпатські даішники борються з п’яними водіями

3
0

Минув лише тиждень, як закінчився Всеукраїнський рейд під умовною назвою «П’яний водій – злочинець!». Під час його проведення працівники Державтоінспекції краю виявили понад 400 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння. По закінченні рейду начальник ВДАІ УМВС Михайло Бойчук зауважив: робота в цьому напрямі триватиме, адже саме з вини нетверезих водіїв стається чимала кількість ДТП. На сьогодні стражі доріг виявили 658 таких водіїв, однак для інших ці приклади не стали наукою

Так, на Берегівщині пізно ввечері трапилася аварія за участі двох іномарок. Як з’ясувалося пізніше, водії обох транспортних засобів були напідпитку. 28-річний водій «Ауді» рухався у бік Мукачева. На автошляху в одному із сіл Берегівського району він виїхав на смугу зустрічну руху, де зіткнувся з автомобілем «Форд». Наслідки цієї ДТП -- трагічні. Пасажир «Ауді» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці, водій цього ж авто та пасажир «Форда» з травмами різного ступеня важкості доставлені у районну лікарню. Обидва транспортні засоби перебувають на штрафному майданчику.

Автопригода, учасниками якої були також дві іномарки, сталася нещодавно і на автодорозі сполучення Київ -- Чоп, неподалік с. Іванівні. Автомобіль «Форд» рухався у бік обласного центру. За кермом іномарки був 47-річний житель одного із сіл Ужгородського району. По зустрічній смузі руху прямувала машина «Вольво», якою керував 51-річний мукачівець. Останній при маневрі повороту не надав перевагу в русі зустрічному транспорту, тому допустив зіткнення з ним. Внаслідок аварії водій та 23-річний пасажир «Форда» отримали серйозні тілесні ушкодження і були госпіталізовані в травматологічне відділення найближчої лікарні.

У зв’язку з ускладненням погодних умов на території Закарпатської області Державтоінспекція краю закликає учасників дорожнього руху бути особливо уважними на автошляхах, дотримуватися швидкісного режиму, який відповідає ситуації, безпечної дистанції, використовувати ремені безпеки. Через обмежену видимість використовуйте ближнє світло фар. За можливості утримайтеся від поїздок без потреби.

На сьогодні для забезпечення проїзду автотранспорту дорогами краю та безпеки дорожнього руху задіяно увесь особовий склад ДАІ. На території області працює 59 одиниць дорожньої техніки, з них 26 – на дорогах державного значення. Якщо ви потрапили у неприємну ситуацію на дорозі, негайно телефонуйте за номером «Гарячої лінії ДАІ» (03122) 32286.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також