Закарпатські ДАІшники перемогли в турнірі з міні-футболу

7
0

23 грудня у спортивному комплексі «Юність», що у місті Ужгороді, відбулися фінальні ігри чемпіонату Управління МВС України в Закарпатській області з міні-футболу.

 

У фінальну частину чемпіонату вийшли команди переможці у своїх групах, а саме команди збірної Управління МВС області , УДАІ УМВС, ВДСО УМВС, Свалявського, Іршавського, Берегівського, Рахівського та Тячівського районних відділів УМВС. Проведеним жеребкуванням відповідні команди були розділені на 2 підгрупи. Перша група складалася з Тячівського, Іршавського РВ УМВС, збірної УМВС та ВДСО УМВС, а друга: УДАІ УМВС, Рахівський, Берегівський та Свалявський РВ.
 
Матчі в обох групах проходили у завзятій боротьбі, у результаті якої у фінал вийшли команди Рахівського РВ та Державтоінспекції.
 
Третє місце, в результаті серії пенальті, зайняла команда Тячівського РВ.
 
У фіналі, вболівальники могли спостерігати справжнє дійство футболу. Високий клас гри команди ДАІ продемонстрували капітан команди Олександр Ковальчук та ветерани: Василь Цогла, Юрій Бабуський, Михайло Щока. Впевнено відстоював ворота ДАІ - Борис Фурик, який був визнаний кращим воротарем на даному турнірі. Продемонстрували впевнену та гарну гру молоді працівники ДАІ: Василь Костюк, Олександр Бабич та Іван Шанта. В підсумку, з переконливою перемогою 4:0 працівники УДАІ УМВС перемогли молоду та перспективну команду з Рахівського РВ УМВС.
 
Від керівництва управління МВС області футболісти, які зайняли призові місця отримали заслужену винагороду - кубок, грамоти та медалі.    

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також