Закарпатські ДАІшники розшукують водіїв, які скоїли ДТП

12
0

На території Закарпатської області з початку року сталося 193 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими у 18 таких пригодах водії знаючи, що на місці ДТП є особа, якій необхідна допомога – зникали. Саме через таке ставлення 5 осіб загинуло. Якби вони залишились на місці ДТП та надали першу медичну допомогу тоді лише б сплатили матеріальні збитки, а у їх випадку порушені кримінальні справи та на совісті скалічені людські життя.

- 16 водіїв, які залишили місце ДТП встановили та розшукали відразу, - розповів інспектор з розшуку ВДАІ ГУМВС Ярослав Мешко, - і зазвичай проблем у встановлені такої особи практично ніколи не буває, завжди знаходяться свідки. І хоча два водія досі не встановлені, із досвіду роботи скажу, що це питання часу.

ВДАІ ГУМВС просить громадян допомогти встановити винуватців двох дорожньо-транспортних пригод із трагічними наслідками. 19 січня близько 20 год. в обласному центрі по вул. Гагаріна був збитий пенсіонер, який від отриманих травм помер на місці. 26 лютого близько 13 год. у м. Мукачево по вул. Космонавта Беляєва невідомий скоїв наїзд на семирічну дівчинку та з місця пригоди зник. Завдяки допомоги перехожих та вчасного надання медичної допомоги життя дитини було врятоване.

Якщо Ви стали свідком цих ДТП, чи маєте будь-яку інформацію про них зверніться за телефоном чергової частини ВДАІ: 61-27-35, або “гарячої лінії” 3-22-86. Будемо вдячні за допомогу.

Шановні водії!

Дорожньо-транспортна пригода може статися з будь ким, навіть з самим дисциплінованим водієм. Перше правило - не починайте панікувати, надайте першу медичну допомогу та викличте ДАІ і швидку. Від Ваших грамотних дій залежатиме як Ваша доля, так і доля потерпілих. А якщо Ви випадково стали свідком ДТП, зверніться за вищевказаними телефонами – анонімність гарантуємо!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також