Закарпатські ДАІшники виявили зброю та вибухівку

5
2

З 1 грудня на території Закарпатської області інспекторів ДАІ було націлено на посилення протидії злочинам повязаних з незаконним обігом зброї, вибухових речовин та боєприпасів. За шість днів операції співробітниками ДАІ Закарпаття було розкрито 7 злочинів, при цьому виявлено 3 одиниці холодної зброї, 117 патронів та 300 грам вибухівки.

 

Так, під час проведення операції працівниками ВДАІ Великоберезнянського РВ поблизу села Костева Пастіль для перевірки був зупинений автомобіль «ВАЗ-2101» в салоні якого було виявлено одноцівкову рушницю без маркування зі слідами переробки та без документів. Вилучена зброя направлена на дослідження. Також, інспекторами ВДАІ Воловецького РВ в місті Воловець зупинено та перевірено автомобіль ВАЗ-21063 в салоні якого, між переднім сидіннями було виявлено ніж по всій довжині леза якого проточка для крові, а на рукоятці виступи у вигляді кастету без номерних позначень.

Ще одна знахідка трапилася працівникам ВДАІ Свалявського РВ. Під час перевірки автомобіля «Дейво Нексія» в панелі лівої дверки ними було виявлено ніж кустарного виробництва загальною довжиною 21 сантиметр без маркування та кровозтоку.

Коментарі

S
Sagi

So excited I found this article as it made things much quciekr!

О
ОЧЕПЯТОЧКА

"Закарпатські ДАІшники виявили зброю на вибухівку" Есть следующие варианты: "Закарпатські ДАІшники ОБМІНЯЛИ зброю на вибухівку" "Закарпатські ДАІшники виявили зброю ТА вибухівку"

Читайте також