Закарпатські ДАІшники вилучили 24 тисячі пляшок горілки

9
0

Співробітники Державтоінспекції не тільки виявляють правопорушників на дорогах, а й вживають відповідних заходів, аби попередити випадки перевезення незаконних вантажів, зброї, наркотиків тощо.

Так, нещодавно близько третьої години ночі на автодорозі державного значення Київ -- Чоп поблизу села Нижні Ворота працівники Мукачівського взводу ДПС зупинили для перевірки автомобіль марки ДАФ. За кермом транспортного засобу був житель Маріуполя, який перевозив з Донецької області на Виноградівщину 24000 пляшок горілки. На прохання правоохоронців водій пред’явив супровідні документи на вантаж, але в інспекторів ДПС виникли певні підозри щодо їхньої достовірності. І, як з'ясувалося, недарма -- окрім нечіткості даних, що містилися в цих документах, сертифікати якості на горілчані вироби не відповідали маркам горілки. Тож довелося вантаж затримати.

Практика порушення законодавства щодо правомірності перевезення певних груп товарів нерідко стосується і лісу. Зокрема, інспектори Хустського взводу ДПС зупинили у смт Міжгір’ї для перевірки автомобіль марки УРАЛ, який перевозив 16 кубометрів хвойного лісу без жодних документів. В обох випадках проводиться ретельна перевірка. Автомашини наразі перебувають на штрафних майданчиках.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також