Закарпатські депутати готуються до 9 сесії облради

3
0

27 лютого в облраді постійні депутатські комісії розпочали вивчати матеріали та проекти рішень, пропоновані до порядку денного 9 сесії облради, яку заплановано провести 2 березня 2012 р.

 

 

Першими зібрались комісії з питань бюджету (Василь Брензович) і з питань територіального та земельного устрою, агропромислового комплексу і розвитку села (Віктор Трикур). Відтак засідали інші комісії: з питань охорони здоров’я (Володимир Смоланка) та питань транскордонного співробітництва (Михайло Кічковський).
 
Члени комісій уважно вивчили насамперед проекти рішень стосовно затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2011 рік та внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік.
 
Детально аналізували проекти рішень з питань зайнятості населення закарпатців, забезпечення молоді житлом, розвитку фізичної культури і спорту, про надра та ін.
 
Неабияку зацікавленість виявили крайові обранці під час розгляду змін і доповнень до низки раніше ухвалених галузевих програм.
 
Комісія з питань транскордонного співробітництва обговорила також проекти Концепції Державної програми сталого розвитку Українських Карпат та Статуту регіональної асоціації сталого розвитку Карпат, схваливши їх за основу. Члени комісії запропонували облдержадміністрації здійснити організаційні заходи з громадського обговорення проекту Концепції програми сталого розвитку Українських Карпат і після узагальнення зауважень та пропозицій та координації дій з Львівською, Івано-Франківською та Чернівецькою ОДА надіслати його на погодження до відповідних центральних органів виконавчої влади.
 
Цікаві пропозиції та слушні зауваження й доповнення до пропонованих матеріалів і проектів рішень будуть опрацьовані, узагальнені та запропоновані до розгляду президії обласної ради.
 
У засіданні постійних депутатських комісій взяли участь перший заступник голови облради Володимир Закурений, заступник голови облради Андрій Сербайло, керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович, представники управлінь та відділів ОДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також